Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Insallah Boyabat'tan Çok Farkli Bir Ses Gelecegine Inaniyorum'

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Insallah Boyabat'tan Çok Farkli Bir Ses Gelecegine Inaniyorum'

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Sinop’un Boyabat ilçesinde açilista konusma yaptigi sirada vatandaslarin istegi üzerine Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i aradi. Telefonla Boyabatlilara seslenen Cumhurbaskani Erdogan, halki selamlayarak 14 Mayis seçimini isaret etti.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Boyabat Meydani’nda yapimi tamamlanan kaymakamlik ve belediye binasinin açilisina katildi.

Konusmasi sirasinda kalabalik, Bakan Soylu’dan israrla Cumhurbaskani Erdogan’i aramasini istedi. Soylu da kalabaligi kirmayarak Cumhurbaskani’ni telefonla aradi. Tüm ilçe sakinlerini selamlayan Cumhurbaskani Erdogan, 14 Mayis seçimlerini isaret ederek, "Tüm Boyabatli kardeslerimin simdiden 14 Mayis için çok çok hazirlandiklarinin seslerini duyuyorum. Insallah Boyabat’tan çok farkli bir ses gelecegine inaniyorum. Denizli’den Boyabat’a cosku dolu, heyecan dolu bir gün diliyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum" diye konustu.

Konusmanin ardindan Bakan Soylu, "Bir yolculuga çikiyoruz. Yeniden, memleketimize hizmet yoluna. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Devlet Bahçeli’ye ve burada Türkiye’ye hizmetkar olmak isteyen herkese herkesin selamlarini getirdik" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile