Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Önümüzdeki 16 Ayi Firsata Dönüstürecegiz'

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Önümüzdeki 16 Ayi Firsata Dönüstürecegiz'

SAMSUN – AK Parti Samsun Il Baskanligi Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi’na telefonla baglanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Birileri birçok seyler söyleyebilir. Ama biz çalismamiza bakacagiz, gayretimize bakacagiz. Çok daha büyük bir gayretle önümüzdeki 16 ayi firsata dönüstürecegiz” dedi.

AK Parti Samsun Il Baskanligi Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katilimiyla gerçeklestirildi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapilan toplantida partililer salonu doldurdu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda ardindan protokol konusmalarina geçildi. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, konusmasi esnasinda salonda "Reisi ara" sloganlari yükselince Cumhurbaskani Erdogan’i aradi.

Telefonla salondakilere seslenen Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Bu danisma meclisinin Samsun’umuzun gelecegi için çok verimli olacagina inancim tamdir. Sizleri Istanbul’dan selamliyorum. Yapacaginiz bu toplantinin ve alinacak kararlarin Samsun’umuz için ülkemiz için hayirlara vesile olmasini Allah’tan temenni ediyorum. Biliyorum ki Samsun teskilatimiz gerek üye kayitlarinda gerekse simdiden 2023 seçimlerine hazirlikta çok büyük bir gayet içerisinde. Rabbim gayretiniz ziyade etsin. Birlik ve beraberliginizi daim eylesin. Birileri birçok seyler söyleyebilir. Ama biz çalismamiza bakacagiz. Gayretimize bakacagiz. Çok daha büyük bir gayretle önümüzdeki 16 ayi firsata dönüstürecegiz. Burada yapmamiz gereken en önemli sey su 20 yil içerisinde ülkemize neler kazandirdik neler yaptik bunlari duymayanlara duyurmak. Bizim anlatmamiz gereken yaptiklarimizdir. Bizim fitneyle, fesatla, dedikoduyla bunlarla hiç alakamizin olmamasi gerekir. Teskilatimiza o noktada güveniyorum. Bizim disimizdakiler zaten hiçbir sey yapmis degiller. Ama bizim yaptigimiz çok seyler var. Bu yaptiklarimizi duymayanlara duyuralim. Bilmeyenlere bildirelim. Bildirelim ki eger bu ülkede bir sey yapilacaksa bunu AK Parti yapar, bir yatirim olacaksa bunu AK Parti yapar. Bunu bütün vatandasimiz bilsin ve böylece de emaneti ehli olan AK Parti kadrolarina teslim etsinler” diye konustu.

Büyüksehirler arasinda üye sayisinda birinci olduklarini söyleyen AK Parti Samsun Il Baskani Ersan Aksu, “975 bin seçmenimiz var. 260 bin üyemiz var” seklinde konustu.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir da konusmasinda sunlari söyledi:

“Hiçbir alanda programimizin gerisinde degiliz. Her alanda milletimizi takdirini kazandik kazanmaya devam ediyoruz. Kentsel dönüsümü tamamen tetikledik. Akilli sehir uygulamalarinda 109 kavsagin 32 tanesini bitirdik. TEKNOFEST’e kalanini da yetistiriyoruz. Teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak hemen hemen her hizmeti çok vizyoner bir fazda harekete geçiriyoruz. TEKNOFEST’i de bundan sonra zor ulasilacak bir katilimla Samsun’da yapacagiz. Diger yerlere yagan karin en az iki kati Samsun’a yagdi. Kar 1,5 metre kalinliga ulasti. 2 gün içerisinde ilçe belediyeleriyle de koordine halinde yollarimizi açtik. Karla mücadele de de örnek olduk.”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktas, “AK Parti iktidarindan önce Türkiye oyun kurucu degildi. Türkiye masanin etrafinda oturup kararlarda söz söyleyen ülke degil, oturup izleyen ülkeydi. Simdi bakiyoruz ki Türkiye Recep Tayyip Erdogan sayesinde dünyanin neresinde olursa olsun söz söyleyen, oyun kuran ülkedir” ifadelerini kullandi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, “Yapacak çok isimiz var. Hedefimiz 2023. Sadece bir seçim yili oldugu için degil Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 100. yili oldugu için. O yilla ilgili çok güçlü hedeflerimiz oldugu için. Türkiye’nin çok daha güçlü yoluna devam edebilmesi için. Her seferinden güçlüklerden daha güçlenerek çiktik. Ama Cumhurbaskanimizin hedefi Türkiye’yi gelismekte olan ülke klasmanindan gelismis ülke klasmanina çikarmak. Bu nedenle birçok sey yapildi ama yapilacak çok isimiz de var. Samsun olarak 1 milyar ihracat hedefimizi astiysak iste bu hedefimizi gerçeklestirecegimize olan inancimiz tamdir. Kim ne derse desin Türkiye’de kaos çikmayacak. Bundan 10 gün önce denemesini yaptiklari kaos fitilinin atesi hiçbir zaman yanmayacak. Bu sehirde bir tek ates yanacak o da Milli Mücadele atesidir” dedi.

Program Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun konusmasiyla devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile