Cumhurbaskani Erdogan, Angola'dan Ayrildi

Türkiye Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, özel uçak "TUR" ile Angola'nin baskenti Luanda'dan Togo’ya hareket etti.

Erdogan için Angola Cumhurbaskani Joao Manuel Gonçalves Lourenço tarafindan Cumhurbaskanligi Sarayi’nda resmi ugurlama töreni düzenlendi.

Erdogan, Istiklal Marsi ve Angola milli marsinin çalinmasi ve Lourenço ile tören kitasini denetlemesinin ardindan Luanda Quatro de Fevereiro Uluslararasi Havalimani'na gitti.

Cumhurbaskani Erdogan’i, havalimanindan Angola Disisleri Bakani Tete Antonio ve Türkiye Cumhuriyeti Luanda Büyükelçisi Alp Ay ugurladi.

Cumhurbaskani Erdogan ile esi Emine Erdogan, Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Ticaret Bakani Mehmet Mus, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Efkan Ala, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin da Togo’ya hareket etti.

Öte yandan Luanda Quatro de Fevereiro Uluslararasi Havalimani yolundaki billboardlarda, Cumhurbaskani Erdogan'in Angola Cumhurbaskani Lourenço'nun ve iki ülke bayraginin bulundugu "Birlikte Daha Adil Bir Dünya Mümkün" çagrisini içeren fotografa yer verildigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile