Cumhurbaskani Erdogan'dan Mamak Belediye Baskani Köse'ye Gençlik Ödülü

Cumhurbaskani Erdogan'dan Mamak Belediye Baskani Köse'ye Gençlik Ödülü

Mamak Belediyesi, gençleri merkeze alan projeleriyle Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan ‘Genç Dostu Sehirler Kongresi’nde ödüle layik görüldü. Mamak Belediye Baskani Murat Köse, ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden aldi.

Türkiye Belediyeler Birligi ile Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipligi yaptigi Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapildi. Kongrede, Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi’na katilan 22 belediyeye ödülleri verildi.

Mamak Belediyesi de gençleri öncü tutan uygulamalari basta olmak üzere “Potansiyelini fark et ve Hayata tasi” projesiyle ‘Genç Dostu Sehir Ödülü’ne layik görüldü.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Mamak’in ödülünü Belediye Baskani Murat Köse’ye verdi.

"Gençlerimiz Mamak’in gelecegi"

Göreve basladigi ilk günden itibaren gençlere yönelik projeler kapsaminda yogun çaba gösterdiklerini ifade eden Mamak Belediye Baskani Köse, “Gençlik merkezlerimiz basta olmak üzere farkli merkezlerde gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden kurslara kadar pek çok imkan sagliyoruz. Mamakli gençlerin ilgi duyduklari alanlar dogrultusunda onlari yönlendirmeyi, ufuklarini genisletmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak onlari hayata hazirlamayi ilke edinip, topluma aktif bireyler olarak katilmalarini sagliyoruz. Merkezlerimiz, ilçenin sanat, spor ve kültürel hayatina renk katmakla birlikte, onlarin hem zihinsel hem fiziksel gelisimine katki sagliyoruz. Çocuklarimiza birakacagimiz en büyük miras bu tesislerde verecegimiz egitimdir. Buralarda yetisen çocuklar ileride bu memleketin, Güzel Mamak’in gelecegi olacak” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile