Cumhurbaskani Erdogan'dan Sancaktepe Belediyesi'ne 'Genç Dostu Sehirler' Ödülü

Cumhurbaskani Erdogan'dan Sancaktepe Belediyesi'ne 'Genç Dostu Sehirler' Ödülü

Sancaktepe Belediyesi, Ankara’da düzenlenen ’Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi’nda ‘Sosyal Gençlik Hareketi Projesi’ ile ‘Genç Dostu Sehir Ödülü’ne layik görüldü. Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden aldi.

Gençlik ve Spor Bakanligi ve Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ev sahipliginde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde “Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi” düzenlendi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu ile TBB ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’in açilis konusmasi yaptigi kongreye, Sancaktepe Belediye Baskani Av.Seyma Dögücü de katildi

Türkiye Belediyeler Birligi ile Gençlik ve Spor Bakanligi is birligiyle düzenlenen yarismada ödül kazanmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, gençlerin desteklenmesi ve gelisimlerini ilerletmeleri için her türlü çabayi gösterdiklerini söyleyerek, “Bugün bizler için çok güzeldi. Türkiye Belediyeler Birligi’nin düzenledigi Genç Dostu Sehirler Fikir Yarismasi’nda “Stüdyo Z” projemizle Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in elinden ödülümüzü aldik. Bizlere bu gururu yasatan proje ekibimizi yürekten kutluyorum. Gelecegimizin mimari gençleri daima ön planda tutan ve gelisimlerine katki sunmamiz için bizlere de yol açan Sayin Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyor, Sancaktepe Belediyesi olarak gençlerimize destegi sürdürecegimizi yineliyorum” seklinde sözlerini tamamladi.

Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’nde ayrica Sancaktepe Belediyesi tarafindan stant açildi. Çok sayida etkinligin yer aldigi standa, gençler yogun ilgi gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile