Cumhurbaskani Erdogan'dan Yücel Yilmaz'a 'Genç Belediye' Ödülü

Cumhurbaskani Erdogan'dan Yücel Yilmaz'a 'Genç Belediye' Ödülü

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden “Genç Belediye Ödülü”nü aldi.

Gençlige yaptigi yatirimlari sürdüren Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan 4’üncü ödülünü aldi. Daha önce "Dünyayla Yarisan Sehirler", “Genç Dostu Sehirler”, “Gençlik ve Yerel Yönetimler Temali Proje Yarismasi”nda ödül alan Baskan Yilmaz, son olarak yine ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temasiyla gerçeklestirilen ‘Tam Bana Göre Festival’inde “Genç Belediye Ödülü”nü aldi.

Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi “Mobil Dijital Gençlik ve Spor TIR”i projesiyle ödülünü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan alan Baskan Yilmaz, “Tiyatrolariyla, festivalleriyle, konserleriyle, kütüphaneleriyle ve nitelikli bulusma alanlariyla gençlerimizin sehrin her kösesinde kendilerini gelistirebilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri imkanlari sunmak için gençlige yönelik yatirimlarimizi sürdürüyor.” açiklamasinda bulundu.

"Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyorum"

Gençlige yönelik hizmetlerin dördüncü kez ödüle deger görülmesinin mutluluk verici oldugunu belirten Baskan Yilmaz, “Bu ödül Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan aldigimiz 4’üncü ödül oldu, gurur duyuyoruz. Hayallerin ilmek ilmek dokundugu tarimin, kültürün, sanatin, gençlik ve sporun bulustugu sehir, Balikesir Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan Tam Bana Göre Festival Ödül Töreni’nde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’dan Genç Belediye Ödülü’nü almaya layik görüldük. Genç odakli kent vizyonumuz dogrultusunda destegini esirgemeyen Sayin Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile