Cumhurbaskani Erdogan, Danimarka'daki UID Temsilcilerine Telefonla Hitap Etti Açiklamasi

'Durmadan, yilmadan, kararli bir sekilde çalismalari sürdürmeniz, Avrupa ayagindan 2023'te çok daha farkli sesler getirecektir'.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Danimarka'daki Uluslararasi Demokratlar Birligi (UID) temsilcileriyle telefonda görüstü.

Danimarka'da temaslarda bulunan AK Parti Dis Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Efkan Ala, UID temsilcilerini Cumhurbaskani Erdogan ile telefonda görüstürdü.

Katar'da bulundugunu hatirlatan Erdogan, UID temsilcilerine hitabinda, Danimarka'da yapilacak çalismalarin tesir alaninin farkli olacagini belirtti.

Cumhurbaskani Erdogan, sunlari kaydetti:

"Avrupa'da su anda sürmekte olan bu çalismalarla 2023'e çok daha farkli hazirlandiginizin, hazirlanacaginizin inanci içerisindeyim. Bu çalismalari ana kademe, kadin kollari, gençlik kollari olarak basarili bir sekilde sürekli olarak devam ettirmeniz insallah bizi tüm digerlerinden farkli kilacaktir. Bu konuda basarili çalismalar diliyorum. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Durmadan, yilmadan, kararli bir sekilde bu çalismalari sürdürmeniz Avrupa ayagindan 2023'te çok daha farkli sesler getirecektir. Fakat sadece Avrupa'da kalmamalisiniz. Çünkü sizlerin bir ayagi, eli, gözü Türkiye'nin degisik vilayetlerinde. Oralarla da irtibatlarinizi kesmeden devam ettirmeniz bizleri çok daha güçlü kilacaktir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile