Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gümüşhane Ziyareti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gümüşhane'de 20 bini aşkın vatandaş tarafından karşılandığını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Zafer Meydanı'nda büyük bir kalabalıkla karşılanan Erdoğan'ın, hem genel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı Gümüşhane'ye teşekkür ettiğini belirtti.

Erdoğan'ın, Gümüşhane'de büyük bir coşku ile karşılanacağını ziyaret öncesi ifade ettiğini anımsatan Aydın, beklenenin de üzerinde bir karşılama olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gümüşhane'nin alnının akıyla karşıladığını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımız, Gümüşhane'de eşine az rastlanır bir kalabalıkla 20 bini aşkın vatandaşımız tarafından karşılandı. İl teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize gösterdikleri çabalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun en iyi şekilde ve eksiksiz yapılabilmesi için gece gündüz demeden çalıştık, cumhurbaşkanımızı alnımızın akıyla ağırladık. Bu bağlamda yeni Türkiye'nin mimarı olan ve aynı zamanda ülkemizi dünya ülkeleri arasında söz sahibi yapan, gerek karizmasıyla gerek devlet adamlığıyla dünyanın gıptayla seyrettiği Sayın Cumhurbaşkanımıza Gümüşhane'mize teşriflerinden ve 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir sevgi gösterisiyle ağırlayan sevgili hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile