Cumhurbaşkanı Gül, Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hacı Bayram-ı Veli Camii’ni ziyaret etti.

Öğle namazını burada kılan Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların yoğun ilgisiyle karlaştı.

Geçen yıl müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ziyaretinin ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii’ne geldi. Vatandaşların alkışları arasında caminin avlusuna gelen Gül, vatandaşlara el salladı. Hacı Bayram Camii imamı, Cumhurbaşkanı Gül’ün geç kalması nedeniyle namaza, ezan okunduktan 10 dakika sonra başladı.

Makam arabasından inen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların alkışları arasında camiye girdi. Öğle namazını kılan Cumhurbaşkanı Gül, öğle namazını kılan cemaatle de bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül’ün Hacı Bayram-ı Veli Camii’nden ayrılırken vatandaşlar ve korumaları arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Vatandaşların yoğun ilgisi arasında makam aracına binmeye çalışan Cumhurbaşkanı Gül’ün elini sıkmak isteyen bir kişi korumalara, “O sizin Cumhurbaşkanınız değil. Bizim de Cumhurbaşkanımız. Bırakın da elini sıkayım” diye sitem etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Hacı Bayram Camii'nden ayrıldıktan sonra İstanbul’a hareket etmek üzere Ankara Esenboğa Havaalanı’na gitti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile