Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, Çekerek'te Rafting Alani Çalismalarini Inceledi

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Yozgat'in Çekerek ilçesinde yapimi devam eden rafting alanindaki çalismalari inceledi.

Oktay, alandaki çalismalarla ilgili yetkililerden bilgi aldi. Türkiye Rafting Federasyonu Baskani Fikret Yardimci da Oktay'a alanla ilgili sunum yapti.

Çalismalarda emegi geçen kurum ve kisilere tesekkür eden Oktay, bu alani Türkiye Sampiyonasi'na hazir hale getireceklerini belirtti.

Oktay, rafting için gelen yarismacilarin Çekerek'teki Lavanta Adasi hazir oldugunda hem yarisip hem de görsel sölen yasamasini istediklerini dile getirerek, sunlari söyledi:

"Karavan park, çadir kamp alani, çocuk oyun alani, masal parki, bisiklet yürüyüs yollari ve bir egitim merkezi… Bölgedeki gençleri, su sporlariyla ilgilenecek arkadaslari da ayrica cezbedecek, ayri bir aktivite imkani sunacak. Rafting aslinda daha farkli degerlendiriliyor ama bölge insani açisindan federasyonumuz halkin sporu haline, erisilebilir hale getiriyor. Gelenlere insallah daha güzel, eglenebilecekleri ve tekrar dönmek isteyecekleri alani hep beraber olusturmus oluruz."

Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, daha sonra AK Parti Yozgat Il Baskanligi Teskilat Bulusmasi'na katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile