Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay'dan Marmara Denizi'ndeki Müsilaj Sorunu Ile Ilgili Paylasim Açiklamasi

'Aritma tesislerini 'temel atmama' törenleri ile durduran CHP zihniyetinin Istanbul'umuzu getirdigi durumun fotografidir' 'Milletimiz müsterih olsun, her zaman oldugu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde AK Parti iktidaridir'.

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Marmara Denizi'ndeki müsilaj (deniz salyasi) sorununa iliskin "Aritma tesislerini 'temel atmama' törenleri ile durduran CHP zihniyetinin Istanbul'umuzu getirdigi durumun fotografidir. Milletimiz müsterih olsun, her zaman oldugu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde AK Parti iktidaridir." ifadelerini kullandi.

Oktay, Twitter hesabindan Marmara Denizi'nde ortaya çikan müsilajin fotograflarini ve Çevre ve Sehircilik Bakanligi öncülügünde uygulanan "Marmara Denizi Koruma Eylem Plani"ni paylasti.

Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, paylasiminda sunlari kaydetti:

"Aritma tesislerini 'temel atmama' törenleri ile durduran CHP zihniyetinin Istanbul'umuzu getirdigi durumun fotografidir. Milletimiz müsterih olsun, her zaman oldugu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde AK Parti iktidaridir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile