Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligindan 100. Yila Özel Internet Sitesi

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi tarafindan Cumhuriyetin 100. Yilina özel olarak hazirlanan “www.yuzuncuyil.gov.tr” web sitesi kamuoyunun hizmetine açildi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligina koordinasyon görevi verilen 100. Yil kutlamalari çerçevesinde Baskanlik ve kamu kurum ve kuruluslarinca yurt içi ve yurt disinda çesitli etkinlikler düzenlenecek. Baskanlik tarafindan 100. Yil Kutlamalari kapsaminda gerçeklestirilecek etkinliklerin her asamasinda kullanilmasi için logo ve diger tasarimlarin yer aldigi 100. Yil Kutlamalari Kurumsal Kimligi hazirlandi. Tüm kamu kurum ve kuruluslari ile vatandaslar için önemli bir içerik havuzu niteligi tasiyan “www.yuzuncuyil.gov.tr” internet sitesinde söz konusu kurumsal kimlik, 100. Yil Marsi, vizyon projeler, yayinlar ve 100. Yila yönelik tasarimlar ve videolar yer aliyor.

Sitede, Proje Takip Sistemi kapsaminda kamu kurum ve kuruluslarin 100. Yil kutlamalari kapsaminda yapacagi proje ve etkinliklere de yer veriliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ey yükselen yeni nesil! Istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yasatacak sizsiniz.” sözü ile Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in “En Büyük Eserim’ dediginiz Türkiye Cumhuriyeti’ni 85 milyon olarak ‘Türkiye Yüzyili’ vizyonuyla gelecege daha güçlü, daha müreffeh, daha itibarli bir sekilde hazirliyoruz.” ifadelerinin yer aldigi sitede “Istiklalden Istikbale”, “Maziden Atiye” gibi basliklarla Cumhuriyetin baslangicindan bu yana Türkiye’nin bir çok alandaki basarilarina yer veriliyor.

Sitenin “Yüzyilin Isini 20 Yila Sigdirdik” bölümünde ise egitimden sagliga, kültürden sanata, sanayiden teknolojiye bir çok alanda son 20 yilda yapilan atilimlarin videolari paylasiliyor.

Web sitesi ile 100. Yil projelerinin planlanmasi, uygulanmasi, izlenmesi, degerlendirilmesi, analizi ve raporlanmasi asamalarinin tek bir çati altinda toplanmasi hedefleniyor.

“Istiklalden Istikbale köprü kuracak etkinlikler”

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun da konuya iliskin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda “www.yuzuncuyil.gov.tr” internet sitesinin hizmete sunuldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

“Essiz bir bagimsizlik mücadelesinin vücut bulmus adi olan Cumhuriyetimiz; milletimizin birligi, tarihten aldigimiz güç, hedeflerimize olan inanç ve kararlilik ile 100. yilina giriyor.

Türkiye Yüzyili vizyonumuzla, ülkemizi her alanda üst liglere tasimak, ecdadimizin emaneti bu aziz vatani ilelebet payidar kilmak için var tüm gücümüzle çalismayi sürdürecegiz.

Cumhuriyetimizin 100. yili kutlamalarinin bu yil büyük bir coskuyla gerçeklestirilmesi ve istiklalden istikbale köprüler kurmak adina tüm kurum ve kuruluslarimizla güçlü koordinasyon içerisinde, ülkemizin dört bir yaninda ve yurt disi temsilciliklerimizde birçok proje ve etkinligi hayata geçiriyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile