Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekili Seçimine Doğru

AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba, Edirne'den 14 milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

İba, İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Seçimlere hazır olduklarını dile getiren İba, "Toplamda 14 aday adayımız var. Bu süreçte tüm arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz. 21 Mayıs akşamına kadar kimin hangi sırada olacağını bilemiyoruz. Pazartesi günü AK Parti Genel Merkezinde bir toplantıya davet edildik. Salı günü de tüm aday adaylarımızla parti binamızda bir toplantı yapacağız. Tanıtım toplantısı olacak. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarı diliyorum." dedi.

Bu arada, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Ahmet Çetin, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Edirne'ye hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirten Çetin, "Amacımız dünyaya açılan kapı olan Edirne'ye bir şeyler katmak. Gün birlik olma günü. Tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarı diliyorum. Hepimiz Edirne sevdasıyla bu göreve talip oluyoruz. Şehrimiz Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı. Bu kapıya bir şeyler katmak için aday adayı oldum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile