Cumhuriyet 93 Yaşında

Kolombiya'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümü, Türkiye'nin Bogota Büyükelçiliğinde verilen resepsiyonla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin Bogota Büyükelçiliğinde resepsiyon verildi.

Resepsiyon, konukların Büyükelçi Engin Yürür ve eşi Barçın Akın Yürür tarafından karşılanmasının ardından İstiklal Marşı ile Kolombiya ulusal marşının okunmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dış temsilciliklere gönderdiği mesajın da okunduğu resepsiyonda, Büyükelçi Yürür tarafından selamlama konuşması yapıldı.

Daha sonra katılımcılar arasında yapılan çekilişle üç kişiye Türk Hava Yollarından (THY) Türkiye'ye gidiş dönüş bileti hediye edildi.

Resepsiyona, Kolombiya Dışişleri Bakan Yardımcısı Patty Londono, Savunma Bakan Yardımcısı Jose Javier Perez Mejia, Hava Kuvvetleri Komutanı Carlos Bueno, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Kolombiya Program Koordinatörü Mehmet Özkan, THY Kolombiya Müdürü Cemal Kaya, askeri ve ticari ateşeler, Bogota Belediyesinden yöneticiler ile sanat ve eğitim camiasından temsilciler katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile