Cumhuriyet Lisesi Mezunları'ndan Dayanışma Örneği

Cumhuriyet Lisesi Mezunları'ndan Dayanışma Örneği

Gaziantep'te düzenlenen 'Cumhuriyet Lisesi Mezunları Dayanışma Günü'ne Almanya'dan ve çeşitli illerden çok sayıda kişi akın etti.

2009 yılında dernekleşen Gaziantep Cumhuriyet Lisesi Mezunlar Derneği tarafından, bu sene ikincisi düzenlenen dayanışma gününe Gaziantep başta olmak üzere Almanya ve Türkiye'nin bir çok illerinde yaşayan Gaziantepliler akın etti. İki yüz Cumhuriyet Lisesi mezununun bir araya geldiği etkinlikte ayrıca kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunulacağı sözü verildi. Programda bir konuşma yapan Mehmet Nuri Turan, 'Tarihiyle dünyanın en eski kentlerinden biri olan Gaziantep, kendisine özgü de birkültürün sahibidir. Bizler Gaziantep Cumhuriyet Lisesi mezunları olarak şeref duymaktayız. Yakın zaman içerisinde Cumhuriyet Lisesi mezunları olarak kalıcı bir gün düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız ' dedi.

Cumhuriyet Lisesi Fen Bilgisi öğretmeni Süreyya Akar ise, 'Gaziantepliler çalışkan bir toplumdur ve burada da çalışkanlıklarını bir kere daha kanıtlamışlardır. Yapmış oldukları sosyal sorumluluk projesi kapsamında her zaman Cumhuriyet Lisesi mezunlarının yanında olacağız ' diye konuştu. Düzenlenen günde Gaziantep'in zengin mutfak kültürüne ait örnekler davetlilere sunuldu. Dernek yönetimi tarafından getirtilen pasta misafirlere ikram edildi. Geceye, Cumhuriyet Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kursal, müdür yardımcısı Selçuk Uçar, Fen bilgisi öğretmeni Süreyya Akar, Cumhuriyet Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Nuri Turan, Ayıntap Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Orhan Uslu ve çok sayıda davetli katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile