Cumhuriyetin 100 Yillik Gelisimi Anlatildi

Cumhuriyetin 100 Yillik Gelisimi Anlatildi

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yasam Akademisi’nin yil sonu etkinlikleri özel ögrencilerin muhtesem müzikal performansi ile sona erdi. Baskan Dogan, “Özel bireylerimizin her zaman yanindayiz. Cumhuriyetimizin 100.yilina da böyle bir etkinlik yakisirdi. Vermis olduklari emekten dolayi her bir ögrencimize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



Özel bireylere her alanda destek olan Merkezefendi Belediyesi çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yasam Akademisi’nde 20 atölyede egitim gören 128 ögrencinin ve ögretmenin hazirladigi yil sonu etkinlikleri sona erdi. Özel ögrenciler, Cumhuriyetin 100 yillik gelisiminin anlatildigi ‘Sönmeyen Bir Ates Müzikali’nde sahne aldi. Büyük mutluluk ve heyecan ile performanslarini sergileyen ögrenciler, müzikal sonunda dakikalarca ayakta alkislandi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlige Bozkurt Belediye Baskani Birsen Çelik, Babadag Belediye Baskani Ali Atli, IYI Parti Merkezefendi Ilçe Baskani Süleyman Semerci, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Kadin Kollari Baskani Isik Kodal Kurt, Engelsiz Yasam Akademisi Veli Temsilcisi Yeter Çam, Merkezefendi Belediye Baskan Yardimcilari Fatma Atici Bakcan ile Fatih Coskun, meclis üyeleri, özel bireylerin aileleri ve çok sayida vatandas katildi.



“Cumhuriyet sevgileri bizleri gururlandirdi”

Özel ögrencilerin heyecanina ortak olan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Engelsiz Yasam Akademisi’ni gelistirmeye ve büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

Özel bireylerin asla yalniz olmadigini söyleyen Baskan Dogan, “Akademimiz ögrencilerinin ve ögretmenlerinin hazirlamis oldugu etkinliklerde büyük emek var. Bir yil boyunca bu etkinlik için hazirlandilar. Engelsiz Yasam Akademimizde çocuklarimizin hayata katilimini sagliyor, sosyallesmelerine destek oluyoruz. Onlarin yeri bizde bambaska. Onlar için çalismaya tüm gücümüzle devam edecegiz. “Özel bireylerimizin ve ailelerimizin hayat mücadelelerinde zorluk çektiklerini ve sikintilarinin oldugunu biliyoruz. Onlarin sorunlarina çözüm olmak amaciyla ekip arkadaslarimizla birlikte büyük bir gayret gösteriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarimiza her alanda katki saglamaya devam edecegiz. Özel bireylerin istihdami noktasinda çok hassasiz. Belediye bünyemizde özel bireylerimize istihdam sagliyoruz. Özel bireylerimizin ailelerinden ve yakinlardan çok güzel geri dönüsler ve destek aliyoruz. Bunlar bizi motive ediyor. Sonuna kadar özel bireylerimizin yaninda olacagimiza söz veriyorum. Bu etkinlikte emegi geçen ögrencilerimize ve ögretmenlerimize, bizleri yalniz birakmayan herkese çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile