Çuvalli Hirsiz Polisi Görünce Çuvalladi

Çuvalli Hirsiz Polisi Görünce Çuvalladi

Balikesir’in Edremit ilçesinde girdigi apartmandaki esyalari çuvala doldurarak kaçmaya çalisan bir kisi, polis tarafindan suçüstü yakalandi.

Edinilen bilgiye göre olay, Çayiçi Caddesi’nde meydana geldi. Yapicioglu Apartmani’nin çati 4. katinda hirsizlik amaçli bulundugu düsünülen elinde kesici alet olan süpheli kisi polise ihbar edildi. Ihbar üzerine Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekipleri alarma geçti. Süpheli kisinin kaçmasini önlemek için önlem alindiktan sonra apartmana girilerek 2. kata gelindiginde elinde çuvallarla asagiya inmeye çalisan Gökay B. (27) isimli kisiye rastlandi. Sahis elinde bulunan çuvali birakarak kaçmaya çalisti. Adi geçen sahis polis tarafindan suçüstü yakalandi.

Bu arada Gökay B.’nin ayrica ‘hirsizlik’ suçundan arandigi tespit edildi. Sahsin adli islemlerinin tamamlanmasindan sonra adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile