CW Enerji, Fuarlarda Yeni Is Baglantilari Kuruyor

CW Enerji, Fuarlarda Yeni Is Baglantilari Kuruyor

Türkiye’nin ve Avrupa’nin en büyük günes paneli üreticisi CW Enerji; Almanya, Hollanda ve Türkiye’de birbiri ardina düzenlenen fuarlarda yenilikçi ürünleri ile ön plana çikti. Fuarlarda özellikle CW Enerji’nin esnek günes panelleri ziyaretçilerin ilgisini çekti. Fuarlarda yeni is baglantilari olusturduklarini belirten CW Enerji CEO’su Tarik Sarvan, “Son teknoloji ile ürettigimiz ürünlerimiz ziyaretçilerimizin begenisini toparlarken, dünyanin pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni is baglantilari kurma sansi da yakaladik” dedi.



Dünyanin dört bir yanindan ziyaretçilerin geldigi fuarlarda birçok yeni is baglantisina imza atan CW Enerji’nin özellikle esnek günes panelleri ziyaretçilerin ilgisini çekti. Firma, ilk olarak Amsterdam’da düzenlenen “Solar Solutions”, ardindan sirasiyla Tuzla Expo Center’da 2.si düzenlenen “Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi”, Münih’te düzenlenen “Intersolar Europe Fuari” ve Antalya’da düzenlenen “14. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuari’nda” en son teknoloji ile gelistirdigi ürünlerini sergiledi. Fuarlar hakkinda açiklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarik Sarvan, fuarlarda yenilikçi ürünleriyle büyük begeni topladiklarini söyledi.

Stantlarina ilginin fazla oldugunu ifade eden Sarvan, “Dünyanin dört bir yanindan ziyaretçilerin geldigi fuarlarda ülkemizi basariyla temsil ettik. Son teknoloji ile ürettigimiz ürünlerimiz ziyaretçilerimizin begenisini toparlarken, dünyanin pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni is baglantilari kurma sansi da yakaladik” dedi.

Fuarlarin kendileri için oldukça verimli geçtigini dile getiren Sarvan, sektörün öncü firmasi olarak bu tür organizasyonlarda etkin bir sekilde yer almaya devam edeceklerini kaydetti.



“Ürünün çok genis bir yelpazede kullanimi mümkün”

Fuarlarda özellikle CW Enerji’nin esnek günes panellerine ilginin oldukça fazla olduguna dikkat çeken Sarvan, “Yeni nesil esnek panel modelimiz, yüksek verimlilik degerlerine sahip back contact günes hücreleri ile tasarlandi. Bu sayede birim alanda yüksek güç kapasitesine sahip esnek panel serisi ayni zamanda kendi ürün sinifinda yüksek sarj kapasitesi özelligi ile de öne çikiyor. Birinci sinif hafif polimer malzemeler kullanilarak üretilen esnek panellerimiz; kolay tasima, kolay kurulum ve 30 dereceye kadar panel esnekligi saglama özelliklerine sahip” diye konustu.

Panellerde bulunan paslanmaz çelik pullarin kurulum açisindan esneklik ve kolaylik getirdigini belirten Sarvan, bu sayede ürünün çok genis bir yelpazede kullaniminin mümkün hale geldigini söyledi.

Sarvan, panellerin ihtiyaca göre farkli güç seçeneklerinde tasarlanabildigini ifade ederek, esnek panellerin yüksek güç çikisi ve hücre saglamligiyla oldukça ilgi çektigini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile