CW Enerji'ye Kadin Istihdamina Destek Ödülü

CW Enerji'ye Kadin Istihdamina Destek Ödülü

CW Enerji, kadin istihdamina sagladigi katki ve desteklerden dolayi Antalya ISKUR’dan ödül aldi. CW Enerji Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, “Kadinlarin daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü destegi sagliyoruz” dedi.

CW Enerji, kadin istihdamina sagladigi katki dolayisiyla Antalya ISKUR’dan ödül aldi. Konu hakkinda açiklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, “Ülkemizin kalkinmasinda ve gelismesinde cinsiyet esitsizliginin azaltilmasi ve kadinlarin ekonomik hayata daha fazla katilim saglamasi gerektiginin farkindayiz ve çalismalarimizi bu dogrultuda sürdürüyoruz. Sirketimizde kadin haklarini korumak için elimizden gelen her türlü çalismayi hayata geçiriyoruz. Kadinlarin toplumsal yasamin her alaninda güçlenmesi ve istihdamda daha fazla yer almasi adina çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.



Büyük basari gösterdi

Kadin istihdaminin artmasi adina sirket olarak sorumluluk almaya devam ettiklerini ifade eden Sarvan, fabrikalarinda çalisan personelin yüzde 42’sinin kadin oldugunu kaydetti.

Sarvan, kadinlarin egitimden sanata, bilimden siyasete kadar yasamin her alaninda güçlenmesinin büyük önem tasidigina dikkat çekerek, “Firmamiz Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Il Eylem Plani kapsaminda 2023 yilinda belirlenen Kadin Dostu Isletmelerden biri olarak yüzde 42 kadin personel istihdam oraniyla büyük basari gösterdi. Kadin istihdamina sagladigimiz katki ve desteklerden dolayi Antalya ISKUR’dan ödül aldik. Böylesine önemli bir ödül aldigimiz için mutlu ve gururluyuz” diye konustu.



Kadinlarimizin her durumda yaninda olmaya devam edecegiz

Kadin istihdaminin daha da artirilmasi ve kadinlarin ekonomik olarak özgürlüklerine kavusmasi adina her türlü çalismaya tam destek verdiklerini dile getiren Sarvan, söyle devam etti:

“Kadinlarin daha da güçlendirilmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz. CW Enerji olarak, bu konuda elimizden gelen her türlü destegi sagliyoruz. Her alanda firsat esitligini saglamak sirket politikalarimiz arasinda önemli bir yerde bulunuyor. Firmamizin basariya giden yolunda, kadin çalisanlarimizin essiz emekleri ve katkilari var. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da kadinlarimizin her durumda yaninda olmaya devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile