D-650'De Zincirleme Kaza Açiklamasi Anne, Baba Ve Çocuklari Yaralandi

Sakarya’nin Arifiye ilçesi D-650 kara yolunda 2 tir, bir kamyon ve bir pikap olmak üzere toplam 4 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda anne, baba ile çocugu yaralandi. Kaza sonrasi tir içerisinde sikisan anne ile çocugunu itfaiye kurtardi. Bölgede olusan uzun araç kuyruklari havadan da görüntülendi.

Kaza, D-650 kara yolu Arifiye ilçesi Asagi Kirazca mevkii Adapazari istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. kontrolündeki 54 YE 735 plakali pikap, K.U.C. kontrolündeki 08 K 7093 plakali tir, E.Ç.S. idaresindeki 34 HE 6663 plakali domates yüklü kamyon ile Aydin Ç. idaresindeki Beypiliç’e ait 14 GJ 392 plakali tir yagisli havanin da etkisi ile kazaya karisti. 4 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda, Beypiliç’e ait tir sürücüsü Aydin Ç., esi Nezaket Ç. ile çocuklari Okan Ç. yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulasan itfaiye ekipleri, 14 GJ 392 plakali tir içerisinde sikisarak agir yaralanan anne Nezaket Ç. ile çocugu Okan Ç.’yi bulunduklari yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan anne-baba ve çocugu bölgede yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi.

Bölgede uzun araç kuyruklari olustu

Zincirleme kaza sebebi ile Adapazari istikametinde trafik durma noktasina geldi. Bölgede olusan uzun araç kuyruklari havadan da görüntülendi. Kazaya iliskin inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile