Dag Yöresinden Dündar'a Büyük Destek

Dag Yöresinden Dündar'a Büyük Destek

Bursa’da yasayan Orhaneli Fadilköylüler ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, yaptigi ziyarette büyük cosku ve sevinç gösterisiyle karsilandi.

Seçim çalismalari çerçevesinde Osmangazi ilçesinde gezmedik mahalle ve sokak birakmayan Osmangazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Mustafa Dündar, yaptigi ziyaretlerde 15 yillik baskanlik döneminde ilçeye kazandirdigi eserleri ve yeni dönemde yapacagi projeleri anlatti. Seçim çalismalari çerçevesinde Çiftehavuzlar Mahallesi’nde bulunan Orhaneli Fadil Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegini MHP Osmangazi Ilçe Baskani Kerim Gürsel Çelebi ile birlikte ziyaret eden Baskan Dündar, burada mesalelerle karsilandi. Osmangazi Belediyesi tarafindan çok sayida hizmetin yapildigi Çiftehavuzlar Mahallesi’nde vatandaslar Baskan Dündar’dan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

“Yardima engel olan anlayis Osmangazi’yi yönetmeye talip oluyor”

Osmangazi’de bulunan derneklere her zaman destek olduklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Baskan Adayi Mustafa Dündar, “Orhaneli Fadil Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi binasinin yapiminda belediye olarak destek oldu. Osmangazi olarak sadece ilçemizde degil dünyanin dört bir yanindaki mazlum ve ihtiyaçlarin yaninda oluyoruz. Israil, tüm dünyanin gözü önünde Filistin’de tonlarca bombayi 2,5 milyon Müslümanin üzerine atiyor. Buna Türkiye disinda kimseden ses çikmiyor. Sivil toplum örgütleri hükümetimiz, cumhurbaskanligi ve belediyelerimiz o bölgeye katki ve destek vermek için ugrasiyor. Biz de belediye olarak yardim yapmak istedik. Milletvekilimizle ve bakanla görüstük, Kudüs büyükelçisiyle görüsme yaptik. Sinirli ve zor sartlarda Kizilay vasitasiyla kisitli bir yardim gönderebilecegimiz söylendi. Israil insani yardimi dahi engelliyor. Osmangazi Belediyesi olarak Türk Dünyasi Belediyeler Birligi Yönetimindeyiz. Birligin Istanbul’da yapilan toplantisinda Filistin’e yardim kampanyasi baslatildi. Bölgeye ulastirilabiliyorsa gida ulastiralim, bu mümkün degilse toplanan parayi devlet eliyle bundan sonraki süreçte Gazze’nin yeniden ihyasi için kullaniriz karari alindi. Biz de bunu meclis gündemine getirerek 100 bin dolar yardim yapmaya karar verdik. Bu yardima CHP karsi çikti. Biz orada olan zulme karsi durusumuzu tavir ortaya koymaya çalisiyoruz ama onlar bunu dahi yapamiyorlar. Bu tavri ortaya koyamayanlar Osmangazi’yi yönetmeye talip oluyor” dedi.

“Bu bölgede 10 yildir kentsel dönüsüm yapiyoruz”

Osmangazi Belediyesi olarak hizmetin en iyisini yapan belediye olduklarini aktaran Baskan Dündar, “Bizim belediye olarak destek olmadigimiz kulüp ve dernek yok. Biz bu yaptigimiz hizmetleri vatandaslarin istek ve talepleri dogrultusunda onlardan destek alarak yapiyoruz. Osmangazi Belediyesi deyince akla güçlü bir yapi ve aile, borcu olmayan belediye geliyor. Neden bu akla gelir, çünkü akilli bir yönetim ve israfin önüne geçen bir anlayis var, biz elimizdeki imkanlarla en verimli yatirimlari yapmayi basardik. Bu bölgede 10 yildir kentsel dönüsüm yapiyoruz. Türkiye’nin konustugu zemin arti 5 kat modelini bu bölgede hayata geçirdik. Bizim hedefimiz bu bölgenin tamaminin kentsel dönüsümünü saglamak” seklinde konustu.

“Baskanim bize her zaman destek oldu”

Orhaneli Fadil Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi Baskani Ferruh Tayan da, “Dernek binamiz yapilirken Osmangazi Belediye Baskanimizin büyük destekleri oldu. Bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen baskanima köyüm adina tesekkür ediyorum. MHP Osmangazi Ilçe Baskanimiz Kerim Gürsel Çelebi, baskanimiz da bize her zaman destek ve yardimci oluyor. Ben kendilerine köyüm adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

MHP Osmangazi Ilçe Baskani Kerim Gürsel Çelebi, kendilerini coskulu bir sekilde karsilayan Orhaneli Fadil Köyü Kültür ve Yardimlasma Dernegi yönetimi ve üyelerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile