Dagitilmayi Bekleyen Kargolar Yanginda Kül Oldu

Dagitilmayi Bekleyen Kargolar Yanginda Kül Oldu

Denizli’de MNG Kargo’ya ait dagitim için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çikan yanginda küle döndü.

Olay, önceki gün Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bagli Bozburun Mahallesi 7001 Sokakta bulunan MNG Kargo’ya ait depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yurdun farkli illerinden toparlanarak dagitimlarinin yapilmasi için Denizli’ye gönderilen yüzlerce kargonun bulundugu kamyon, 1 Mayis Isçi Bayraminin resmi tatil olmasi nedeniyle bosaltilmadi. Kargo firmasina ait deponun önünde tasnif edilmeyi bekleyen kargolarin bulundugu kamyonda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti.

Ambalaj malzemelerinin tutusmasi nedeniyle alev topuna dönen kamyondaki yangini fark eden çevredeki esnaflar, bir taraftan itfaiyeye ihbarda bulunurken diger taraftan ise ellerine geçirdikleri yan tüpleriyle alevlere müdahale etti. Ihbar üzerine kisa sürede bölgeye ulasan itfaiye ekipleri, yogun bir çaba sonucu yangini kontrol altina almayi basardi. Yanginda can kaybi ve yaralanma yasanmazken, kamyon ve dagitilmayi bekleyen yüzlere kargoda büyük maddi hasar meydana geldi. Yanginla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile