'Daha İyi Öğrenmek İçin Sınav Bir Ölçme Şeklidir'

'Daha İyi Öğrenmek İçin Sınav Bir Ölçme Şeklidir'

Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, 5 Ocak tarihinde yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törene katıldı.

Törende konuşan Yazıcı, sınavların daha iyi öğrenmek için bir ölçme şekli olduğunu ifade etti.

5 Ocak 2012 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan deneme sınavında il genelinde başarılı olan öğrenciler için Özel Yunusbey İlköğretim Okulu'nda bir tören düzenlendi. Törene katılan Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, başarıyı ikici şahısların görmesinin çok önemli olduğunu belirterek, başarılı öğrencileri ödüllendiren Melis Kırtasiye'ye teşekkür etti. Yazıcı, “Daha iyi şartlarda daha kaliteli yerlerde eğitim almanız bizim için önemli ve bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Daha iyi öğrenmek için sınav bir ölçme şeklidir, kendimizi ölçeriz ve daha iyi nasıl öğrenebiliriz bunun için çaba gösteririz. Tabi başarımızı başkalarının da görmesi bizi motive eder ve daha da başarılı olabilmek için gayret gösteririz. Bu nedenle ben bu ödül törenini düzenleyen ve eğitime destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca da başarı ve ödülün daha fazla başarı getirmesi için yapılan çalışmaları desteklediğini ifade etti. Atmaca, sınavlarda başarılı olan öğrencileri yetiştiren bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, 5 Ocak 2012 tarihinde yapılan deneme sınavında il birincisi olan Özel Yunus Güner Koleji 8. sınıf öğrencisi Aleyna Nur Atak ' a birincilik ödülü olan dizüstü bilgisayarı takdim etti. Dereceye giren diğer öğrencilere ise, Morpa Kampus İnter Aktif Ders Çalışma Sistemi hediye olarak verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile