Daha İyi Turizm Sezonu İçin Kat Hizmetleri Eğitimi Verildi

Daha İyi Turizm Sezonu İçin Kat Hizmetleri Eğitimi Verildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde turizm sektöründe kat hizmetleri eğitimi ve iş istihdamı projesi çerçevesinde düzenlenen kursu tamamlayan 60 kursiyer sertifikalarını aldı.

Alanya Kent Konseyi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (OTED) ve Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen kat hizmetleri eğitimi ve iş istihdamı projesi sona erdi. Eğitimde başarı gösteren 60 kursiyer için ALTSO’da sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, turistik tesislerde kat hizmetlerinden sorumlu personelin önemine dikkat çekti. Temiz ve düzenli bir tesiste kalan turistin tatilden daha büyük keyif alacağına dikkat çeken Doğan, temiz ve estetik biçimde yapılan hazırlıkların müşterinin rahatını sağladığını vurguladı. Bu bakımdan kat hizmetleri görevlilerinin bilinçli, bilgili olmasının büyük önem taşıdığını işaret eden Doğan, “Sadece onların iyi çalışması da yeterli değil. Onların müdürlerinin de onlara gerekli imkanları sunması gerekir.” dedi.

OTED Başkanı Hakan Yeni bu tür eğitimlerin sektöre olan katkısına dikkat çekti. Yeni, kaliteli hizmetin kaliteli istihdamdan geçtiğine vurgu yapan Yeni, dernek olarak sektörde çalışan üyelerinin eğitimlerine büyük önem verdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile