DAIMFED'e Katilim Artarak Devam Ediyor

DAIMFED'e Katilim Artarak Devam Ediyor

Adana, Antalya, İçel, Osmaniye, Kahramanmaras ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren müteahhit birliklerince kurulan Dogu Akdeniz Insaat Müteahhit Birlikleri Federasyonuna (DAIMFED) katilimlar artarak devam ediyor.

Bölgesel bazda sektörün sorunlarini, gelistirecekleri kurumsal projeler ile çözmeyi hedefleyen federasyona katilimlar hizla devam ediyor. Son olarak Adana’nin insaat sektörü olarak önde gelen müteahhitleri Nihat Dizman, Aziz Kaya, Kadir Karatas, Tamer Gülcan, Fadli Aytin, Savas Karatasoglu ve Zafer Ofluoglu DAIMFED’e katildi.

DAIMFED Baskani Mustafa Karslioglu, “Federasyonumuza olan ilgi ve güven bizleri fevkalade memnun etmektedir. Yapilanma süreci olarak bu dönemi atlattiktan hemen sonra icraat olarak çalismalarimiz sürecektir. Bu konuda gerek Adana merkezimiz gerekse Antalya, İçel, Osmaniye, Kahramanmaras ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren sektör kurumlarimizin ve müteahhitlerimizin problemlerinin çözüm noktasindaki takipçisi olacagiz. Bu konuda Ankara’daki kanun koyuculara ve sektörümüzü ilgilendiren tüm üst düzey kurum yöneticilerini tek tek ziyaret edip DAIMFED’e bagli illerdeki müteahhit birliklerinden derledigimiz problemlerin çözümüne katki koyacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile