DAIMFED Genel Baskani Karslioglu Açiklamasi 'Çukurova'da Öncelikli Hedef Belediye Evleri'

DAIMFED Genel Baskani Karslioglu Açiklamasi 'Çukurova'da Öncelikli Hedef Belediye Evleri'

Adana’nin Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesinin kentsel ve yerinde dönüsüm olarak öncelikli hedef olmasi gerektigini belirten Dogu Akdeniz Insaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAIMFED) Genel Baskani Mustafa Karslioglu, "Sektör ve bilesenleriyle DAIMFED olarak gerekli destege haziriz" dedi.

DAIMFED üyeleri ve Genel Baskan Mustafa Karslioglu ile Çukurova Belediye Baskani Emrah Kozay’in katilimiyla, ilçede gerçeklestirilecek çalismalara yönelik Çukurova Belediye Baskanligi Binasinda istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida, Çukurova ilçesinde önceligin Belediye Evleri Mahallesinin imar durumu olduguna dikkat çekildi.

"DAIMFED olarak gerekli destege haziriz"

Adana’nin önemli ilçelerinin basinda gelen Çukurova‘nin önceliklerinin basinda Belediye Evleri Mahallesinin imar durumu olduguna dikkat çeken DAIMFED Genel Baskani Karslioglu, “Çukurova Belediye Baskani seçilen Emrah Kozay’in siyasi olarak yakindan takdirle izledigimiz bir isim olarak ilçede önemli atilimlara imza atacagina inaniyoruz. Bu dogrultuda imar olarak kanayan Belediye Evleri mahallesinin kentsel dönüm ve yerinde dönüsüm olarak öncelikli hedef olmasi gerekliligidir. Baskanimizin da bu konuyu hedefledigini biliyoruz. Ayrica sektör ve bilesenleriyle DAIMFED olarak gerekli destege haziriz. Baskanimiz Emrah Kozay i tekrar tebrik ediyor basarilar diliyoruz" seklinde konustu.

"Sektör temsilcileri ve belediye olarak birlikte basaracagiz"

Çukurova Belediye Baskani Emrah Kozay ise DAIMFED’in sektörün tüm bilesenlerini çatisi altinda bir araya toplayan Adana merkezli bir federasyon olmasini önemli bir basari oldugunun altini çizdi. Baskan Kozay, “DAIMFED’in sektörün tüm bilesenlerini bir araya toplayarak Adana merkezli bir federasyon olmasi önemli bir basaridir. Bu ayni zamanda muhatap olarak bizlere de kolaylik saglayacaktir. Sektör temsilcileri ve belediye olarak birlikte basaracagiz. Elbette önceligimiz olan Belediye Evleri mahallesinin imar ve yapim çalismasina kisa zamanda bir ivme vererek hiz kazandirmayi düsünüyoruz" seklinde konustu.

DAIMFED ile is birligine yönelik istisarelerin sürecegini de belirten Kozay, "Istisarelerimiz sürecek ve sektör ihalelerimizi seffaf bir sekilde yürütecegiz. Ancak belirtmem gerekir ki bölgemizde sorunsuz bir ülke olmamiz için yabanci sorunun kesin çözümü sarttir. Merkezi Hükümetin yaptirimlarinin haricinde yerel olarak bizlere de görevler düsmektedir. Nihai olarak önümüzdeki çalisma sürecinin zor ve çetin geçecegini düsünüyorum ama hep birlikte tüm sorunlari da asacagimiza inaniyorum.” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile