Dalaman’da Ekipmanlar Yerinde Kontrol Edildi

Dalaman’da Ekipmanlar Yerinde Kontrol Edildi

Dalaman’da 2011 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında alımı gerçekleştirilen 61 adet alet ekipman, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından yerinde kontrol edildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergün Akdeniz, yaptığı açıklamada; “2011 Yılında Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında dağıtımı yapılan 61 adet Makine ve Ekipmanlarının yerinde ve faal durumda olup, olmadıklarının kontrolleri personellerimiz tarafından yapılmıştır. 2011 yılında proje kapsamında Dalaman’lı üreticilerimize 6 farklı çeşitte toplam 61 makine ekipman için destek verildi.

Bu makine ekipmanlardan 11 adet motorlu tırpan, 21 adet el traktörü, 21 adet pülverizatör, 1 adet çayır biçme makinesi, 4 adet diskli tırmık ve 3’ü sap parçalama makinesi olmak üzere 61 çiftçimizin makine ve ekipmanları yerinde kontrol edilmiştir. Bu kontroller makine ve ekipmanlar teslim edildikten sonra 2yıl süreyle rutin olarak yapılmaktadır.

2013 yılı için KKYDP kapsamında ilgili Tebliğin yayınlanmasından sonra çiftçilerimize gerekli duyurular en kısa zamanda yapılacaktır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile