Dalgıç’tan Sandık Çağrısı

Dalgıç’tan Sandık Çağrısı

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kimsenin şikayet etme hakkı olmadığı bir seçim olacağını ve Çeşme’de bulunan tüm vatandaşların oylarını kullanması gerektiğini söyledi.


Dalgıç, ilk kez halkın Cumhurbaşkanlığı için sandığa gideceğine vurgu yaparak, “ Her vatandaşımızın demokratik hakkı olan oy kullanmak için mutlaka sandığa gitmelidir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaz sezonuna denk geldiği için vatandaşlarımız yasal yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde bulunduğu yerde de oylarını kullanabilirler. Çeşme’de bulunan ve tatillerini burada geçiren vatandaşlarımız önce 29 Haziran, sonra da 9 Temmuz tarihine kadar ilçe seçim kuruluna başvuruda bulunabilirler” dedi.

Dalgıç, demokrasi adına seçimlerin önemine vurgu yaparak, "Çeşme’de seçimler nedeniyle gördüğüm kadarı ile ciddi bir başvuru oldu. Bütün vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; Bu ülke için Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli ve her birey bu konuda yükümlülüklerini yerine getirmeli. Bu seçimler ilk defa halkın oy kullanarak Cumhurbaşkanını seçeceği ve kimsenin şikayet hakkı olmayacağı bir seçimdir. İnsanlar kendi düşüncesini mutlaka sandığa yansıtmalıdır. Bu sistem ilk defa uygulanacağı için de oy kullanma oranının çok yüksek olmasını umut ediyorum. Vatandaşlarımız devletin en başındaki ismi seçeceklerinin farkında olsunlar. Hem belediye olarak hem de partim olarak, ‘Gidin oyunuzu kullanın’ diyoruz.’ Çeşme’ye tatil için gelen vatandaşlarımız için bu bilgilendirmeler billboardlarla yapılmakta. Ben vatandaşlarımızın bu duyarlılık içerisinde sandığa gidip oylarını kullanacaklarına inanıyorum ve burada bulunan herkesi oylarını kullanmaya davet ediyorum. Ülkemizin geleceği için oylarını kullanmalılar” diye konuştu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile