Dalmis Beauty'den Buz Lazer Epilasyonu Önerisi

Dalmis Beauty'den Buz Lazer Epilasyonu Önerisi

Dalmis Beauty yetkilisi ünlü modaci Mehmet Sait Dalmis, buz lazer epilasyonu ile killardan kurtulmanin çok basit oldugunu vurguladi.

Kilin pek çok kadinin muzdarip oldugu ve sonsuza kadar kurtulmak istedigi bir sorun oldugunu belirten Dalmis, vücudunda asiri kil olan ve bu sorunla bas etmek isteyen tüm kadinlar çesitli yöntemlere basvurdugunu söyledi.

Kadinlarin agda, jilet, epilasyon aleti ya da tüy dökücü kremler gibi daha pek çok yönteme basvurdugunu dile getiren Dalmis, bunlarin bile bazen olumlu sonuçlar vermeyebildigini kaydetti.

Bunun için lazer epilasyonun tercih edildigini ifade eden Dalmis, "Siradan epilasyonlar bazen vücudu yakabilir ya da çesitli cilt hastaliklarina neden olabilir. Özellikle yanlis uygulamalar sonucunda pek çok kadin siradan lazer epilasyonlarindan sikayet eder olmustur. Fakat buz lazer siradan lazerden farkli bir yöntemdir. Buz lazer uygulamasi ile killardan kurtulmanin çok kolay oldugunu söylüyor. Saglikli bir sekilde killarindan kurtulmak, acisiz ve kolay bir sekilde bu sorunla bas etmek isteyen kadinlarin tercihi olan buz lazer yöntemi oldukça begenilmektedir. Buz lazer kadinlarin hatta erkeklerin bile killardan kurtulmak istedigi için basvurdugu bir yöntemdir. Buz lazer kademeli olarak isi uygulamasinin ardindan soguk uygulamasiyla kil köklerinin inceltilmesi yöntemidir. Cilde herhangi bir zarari olmayan bu yöntem acisiz ve zahmetsizdir. Kil köklerinin zayiflayarak zamanla incelmesi ve giderek yok olmasina neden olan buz lazer, derinin katmanina hiçbir zarar vermez. Siradan lazerde oldugu gibi yaniklara neden olmayan bir yöntem oldugu söylenebilir. Vücudun ve kilin durumuna göre uygun bir isi uygulandiktan sonra buz ile cilt sogutulmaktadir. Herhangi bir zarari olmayan bu yöntem ile keyifli bir sekilde killardan kurtulabilirsiniz. Deri yaniklarina, cilt lekelerine ya da tahrislere neden olmayan buz lazer uygulamasi oldukça güvenilir ve sagliklidir. Killardan kurtulmak için buz lazer uygulamasi etkili sonuçlar ortaya koyuyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile