'Aile içi şiddet mağduruyum'

'Aile içi şiddet mağduruyum'

Beyaz TV'de yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Sultan-ı Beyaz programına telefonla bağlanıp kızından şikayet eden anneye, kızı Damla Pamir'den şok cevaplar geldi.

Geçtiğimiz Cuma günü Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Sultan-ı Beyaz programına telefonla bağlanan Gülay Hanım kızı Damla'nın Adnan Oktar’ın adamları tarafından kandırıldığını söylemişti. Üç yıldır kızının yüzünü göremediğini belirten Gülay Hanım, "Ancak mahkemeler devam ettiği için sadece adımı verebiliyorum ve kızımı duruşma günleri mahkeme salonunda görebiliyorum, ayakta ve sağlıklı olduğu için Allaha şükrediyorum" diye ağlayarak anlatmıştı.

"ANNEM BENİM ÜZERİMDEN PARA KAZANMAK İSTİYOR"


Bugün Sultan-ı Beyaz programına konuk olan Gülay Hanım, yaşadıklarını anlattı. Dört yıldır Adnan Hoca'nın yanında bulunan Damla Pamir şok açıklamalarda bulundu.

Damla Pamir, Adnan Oktar’ın internet üzerinden yayın yapan ve kendisinin hazırlayıp sunduğu programa katılarak, annesine cevap verdi.

"Bir kaç gün önce annem televizyona çıktı, ağladı. Annemi çok seviyorum görüşmek de isterim ama sadece para yönünden beni korumak istiyor" diyen Damla, "Benim üzerimden para kazanmak istiyor. Beni sevse, eşime saygı duysa, bana saygı duysa, benim başımın tacı. Ama bunun dışında her görüştüğümde hakarette, tehditte, saldırıda bulunursa, benim can güvenliğimde herhangi bir problem olursa ben tabiki bu durumda görüşmek istemem, kendimi korumaya alırım. Aile içi şiddet mağduruyum" şeklinde konuştu.

Oktar da, "Dua edelim, Allah kalplerine şefkat versin. Senin özgür din anlayışlına saygı duysunlar. Yakışıksız. Oturup böyle ağlıyor gibi yapıyor, garip şeyler, birilerinin yönelendiridiği anlaşılıyor. Taktik veriyor yanındakiler. Çok çok ayıp" yorumunu yaptı.

"BÖYLE APTAL APTAL ŞEYLER YAPIP BENİ SİNİRLENDİRMEYİN"


VTR'yi durduran Seda Sayan ise, "Kimseyi yönlendirmedik. Burada hepimiz eleştiri alıyoruz. Kimseyi kurgulamadık. Böyle ucuz ucuz şeyler yapıyorsunuz o zaman deliriyorum işte. Benim herkese kapım açık, böyle aptal aptal şeyler yapıp beni sinirlendirmeyin. Gelin burada anlatın" diye konuştu. BEYAZ GAZETE

'Aile içi şiddet mağduruyum'


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile