DAP 2025 Yili Proje Teklif Çagrisina Çikti

DAP 2025 Yili Proje Teklif Çagrisina Çikti

Dogu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi, 2025 yili yatirim programinda yer alacak projeler için teklif çagrisina çikti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi tarafindan olusturulan ELIS adli proje kabulü ve izlenmesine iliskin sistemle, uygulayici kuruluslarin proje basvuru dokümanlari artik çevrimiçi girilecek.

DAP Idaresi tarafindan yapilan açiklamada, basvurularin 10 Mayis 2024 tarihinde baslayacagi, son basvuru tarihinin ise 3 Haziran 2024 tarihi mesai saati bitimine kadar olduguna yer verildi.

Açiklamada ayrica, sistem üzerinden gönderilmeyen projelerin degerlendirmeye alinmayacagina dikkat çekildi.

Müracaatlarin nasil yapilacagina dair bilgiler, sistemde kullanici olusturma ve proje girisleri ile ilgili tüm dokümanlar (https://www.dap.gov.tr) adresinde yer aliyor. Sisteme e devlet sifresi ile giris yapilacagi belirtildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligina bagli DAP Idaresi’nin teklif çagrisina, sorumluluk alaninda bulunan il (Agri, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazig, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Igdir, Kars, Malatya, Mus, Sivas, Tunceli, Van) ve ilçelerin kamu kurum ve kuruluslari basvuru yapabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile