DAREN Kursiyerlerinin Ürünleri Sergilendi

DAREN Kursiyerlerinin Ürünleri Sergilendi

Darica Engelsiz Yasam Merkezi (DAREN) bünyesinde egitim gören kursiyerlerin el emekleri, yil sonu sergisi ile görücüye çikti.

Darica Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren Darica Engelsiz Yasam Merkezi (DAREN) taki tasarim kursunda egitim gören kursiyerler, yil boyunca ögrendiklerini yil sonu sergisinde sergilediler. Özel vatandaslar birbirinden özel eserlerini sergilerken, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da esi Havva Biyik ve AK Parti Darica Ilçe Kadin Kollari Baskani Selma Gülenç ile birlikte sertifika dagitim törenine katildi.

Özel vatandaslara sertifikalarini veren Baskan Muzaffer Biyik, Darica’da engelleri ortadan kaldirmak için canla basla çalistiklarini söyledi.



"Kapali pazarda satabilecekler"

Engelli vatandaslar ve ailelerine müjde de veren Baskan Muzaffer Biyik, "DAREN ile engelli kardeslerimize farkli branslarda egitimler vererek sosyal hayata hazirliyoruz. Her biri birbirinden özel ve degerli eserler uzun çalismanin ve emegin ürünü. Özel kardeslerimizin ürettikleri el emeklerini satarak aile ekonomilerine katkida bulunmalari için çalisma yapiyoruz. Darica kapali pazarda hafta sonu engelli kardeslerimize yer vererek ürünlerini satmalarini saglayacagiz. Bugüne kadar oldugu gibi her zaman engelli kardeslerimizin ve ailelerimizin yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile