Darendeli Kiz Ögrenciler Türkiye Sampiyonasi'nda Finale Kaldi

Darendeli Kiz Ögrenciler Türkiye Sampiyonasi'nda Finale Kaldi

Malatya’nin Darende ilçesinde bulunan Haci Naciye Ates Anadolu Lisesi Okçuluk Kulübü ögrencileri, Gümüshane’de düzenlenen Okul Sporlari Geleneksel Türk Okçuluk Grup Müsabakalarinda takim halinde ikinci oldu.

Geçtigimiz hafta Malatya’da düzenlenen il elemelerinde birinci olan Haci Naciye Ates Okçuluk Kulübü ögrencileri, ilimizi temsilen Gümüshane’de düzenlenen bölge müsabakalarinda takim halinde derece elde ederek, Türkiye Sampiyonasi’nda finale kaldi.

Gençlik ve Spor Bakanliginin okul sporlari kapsaminda düzenlenen küçükler, yildizlar ve gençler A-B kiz-erkek grup müsabakalarina, 13 ilde 350’ye yakin sporcu katildi.

Gümüshane Yenisehir Stadi’nda 2 gün süren müsabakalarda Haci Naciye Ates Okçuluk Kulübü 12’inci sinif ögrencileri Sehnaz Çetin, Zeynep Uykun ve Mervenur Önat, İçel’de yapilacak Türkiye finallerine katilabilmek için mücadele etti.

Beden egitimi Ögretmeni Sedat Kaya, Türk okçulugunun, motivasyonu ve konsantrasyonu artiran bir spor olduguna dikkati çekerek, ilk defa katildiklari müsabakalarda birinci olarak Türkiye Sampiyonasi’nda finale kaldiklarini söyledi.



Okçulardan Sehnaz Çetin de İçel’de düzenlenecek olan finallere güçlü bir sekilde hazirlandiklarini belirterek, milli sporcu olmayi hedefledigini aktardi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile