Darica Belediyesi Sosyal Tesisleri Ziyaretçi Akinina Ugruyor

Darica Belediyesi Sosyal Tesisleri Ziyaretçi Akinina Ugruyor

Darica Belediyesi’nin sosyal tesisleri bir yilda 1 milyonun üzerinde ziyaretçiyi agirladi.

Sosyal tesisleri yenileyerek hizmet anlayisini degistiren Darica Belediyesi, var olan sosyal tesislere yenilerini de ekledi. Dudayev Sahiliyle birlikte Bayramoglu Balyanoz Koyu’ndaki tesislerle birlikte mahallelerde farkli noktalarda da yeni tesisleri hizmete alan Darica Belediyesi, sosyal tesislerdeki hizmet kalitesini yükseltti.

Personel sayisini artiran ve egitimler veren Darica Belediyesi, yenileme çalismalariyla da sosyal tesisleri daha modern ve Darica’ya yakisan mekanlar haline getirdi. Hizmet kalitesini yükselten Darica Belediyesi, fiyatlari da indirerek daha uygun hale getirdi. Bölgenin en ucuz ve en kaliteli mekanlari haline dönüsen Darica Belediyesi sosyal tesisleri, sadece Daricalilarin degil bölgenin de tercih edilen adresleri haline geldi.

Essiz manzaranin yani sira kaliteli ve güler yüzlü hizmet politikasiyla Darica’nin yani sira Gebze bölgesi, Izmit ve Istanbul’dan da ziyaretçi akinina ugrayan Darica Belediyesi sosyal tesislerini ayda ortalama 125 bin kisi ziyaret ediyor. Son bir yilda 1 milyonun üzerinde misafiri agirlayan Darica Belediyesi sosyal tesislerine gelen ziyaretçiler uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile birlikte sosyal tesislerden oldukça mutlu ayriliyorlar.

Gösterilen ilgi ve vatandaslardan olumlu geri dönüslerden büyük bir memnuniyet duyduklarini dile getiren Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Sosyal tesislerimiz sahada vatandaslardan en çok olumlu dönüs aldigimiz alanlarin basinda geliyor. Bu çerçevede, öncelikle gösterdikleri özveri ve güler yüzlü hizmet anlayisi dolayisiyla çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiza da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi sükranlarimi sunuyorum. Önceligimiz vatandaslarimizin uygun fiyata aileleriyle güzel vakit geçirebilecekleri, kaliteli hizmet alabilecekleri ortam olusturmakti. Bunu da basardigimiz için çok mutluyuz. Sosyal tesislerde fiyatlari belediye kokan ama hizmet kalitesi özel sektör kokan bir anlayisi benimsedik. Bundan sonra da vatandaslarimiza daha iyi hizmet verebilmek için canla basla çalismaya devam edecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile