Darica Bu Yil Da Müzige Doyacak

Darica Bu Yil Da Müzige Doyacak

Darica Belediyesi’nin sicak yaz aksamlarini vatandaslarin sanat ve eglence esliginde geçirmeleri için geçtigimiz yil hayata geçirdigi "Sanat Seninle Sokakta" etkinlikleri yeniden basliyor. Bugün Balyanoz Koyu’nda gerçeklesecek konserde Daricalilar müzik dolu bir gün geçirecek.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla ilçedeki kültür sanat alanindaki eksikligi gidermek amaciyla hayata geçirilen Iskoliye Sanat Akademisi’nde egitim gören kursiyerler hünerlerini "Sanat Seninle Sokakta" etkinliginde sahnelemeye devam ediyor. Gitar, ney, baglama, piyano gibi 9 farkli bransta egitim gören gençlerden olusan koro, yaz boyunca ilçenin farkli noktalarinda sevilen sarkilari Daricalilar için seslendirecek. Ilk olarak bugün Balyanoz Koyu’nda gerçeklesecek konser saat 20.45’te baslayacak.

Darica’daki gençlerin sahne deneyimi yasamasini önemsediklerini kaydeden Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Yaz aksamlarini vatandaslarimizin daha eglenceli ve keyifli geçirmeleri amaciyla bizim çocuklar diye adlandirdigimiz kursiyerlerimizle güzel etkinlikler gerçeklestiriyoruz. Darica’nin kültür sanat sehri olmasi adina çalismalarimiz sürüyor. Bu amaçla faaliyete geçirdigimiz Iskoliye Sanat Akademisi’nde egitim gören kursiyerlerimizle kültür sanat ve eglenceyi mahallelere de tasiyacagiz. Her mahallede bu tür organizasyonlar yaparak vatandaslarimiza keyifli ve sanat dolu bir yaz yasatmak için çalisacagiz. Balyanoz Koyu ile start alacak kültür sanat aksamlarina bütün hemserilerimizi bekliyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile