Darp Edilip Bos Araziye Birakilan Emir Bingöl'ün Katil Zanlilari Tutuklandi

Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde geçtigimiz günlerde darp edildikten sonra bos bir araziye birakilan ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden sahsin katil zanlilari yakalandi.

Yenimahalle ilçesi Ostim Mahallesi 3701. Sokak’ta darp edilip bos araziye birakilmis bir sahis oldugu ihbari üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Emir Bingöl’ü hastaneye sevk etmisti. Bilkent Sehir Hastanesi’ne kaldirilan Bingöl, yapilan müdahalelere ragmen hayatini kaybetmisti. Asayis Sube Müdürlügü tarafindan yapilan arastirmalar sonucu olaya karisigi tespit edilen süpheliler E.Ç., N.Ç., O.Y., A.K., K.C.Y., A.B. ve suça sürüklenen çocuk F.K.Y. yakalanarak gözaltina alindi. Süpheli A.B. savcinin talimati ile ifadesi sonrasi Asayis Sube Müdürlügünden saliverildi.

13 Eylül günü adliyeye sevk edilen diger süphelilerden F.K.Y. adli çocuk ev hapsi cezasi alirken, E.Ç., N.Ç., O.Y., A.K. ve K.C.Y. isimli 5 süpheli "tasarlayarak kasten öldürme" ve "cebir tehdit kullanarak kisiyi hürriyetinden yoksun kilma" suçlarindan tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile