Dart Turnuvasi Sona Erdi

Dart Turnuvasi Sona Erdi

MNG AVM 1. Dart Turnuvasi sona ererken, ödüller sahiplerini buldu. Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Bocce ve Dart Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen MNG AVM’nin sponsorlugunda gerçeklestirilen Dart turnuvasi nefes kesti. MNG AVM’ye akin eden çocuk, genç ve yetiskinler Dart Turnuvasinda madalya kazanabilmek için kiyasiya yaristi. Iki gün süren turnuvaya 300’ün üzerinde bir katilim oldu. Bocce ve Dart Il Temsilcisi Vildan Danisik Koç ile EYS Dart Antrenörü Özkan Çaglar’in nezaretinde yapilan turnuvada Mahmut Atmaca ile Mehmet Fatih Yalçin hakemlik yapti. Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk ile Spor Faaliyetleri Sube Müdürü Vahit Albayrak’in de izledigi ve açilisina katildigi turnuva oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Oldukça yogun ilgi gören turnuvada ödüller sahiplerini buldu.

Madalya sevinci yasadilar

12-13 Agustos 2023 tarihlerinde düzenlenen MNG AVM 1. Dart Turnuvasi’na katilan yüzlerce katilimci arasinda 1. tur yarismalarini geçen 30 kisi 13 Agustos tarihinde gerçeklestirilen madalya mücadelelerinde ter döktü. Turnuvada Ömer Faruk Yarbasi sampiyonluk kürsüsüne çikti. Arda Kocaaga gümüs madalyanin sahibi oldu. Yagmur Koçak ile Merve Demirhan üçüncülük dördüncülük madalyalarini boynuna takti.

Katilimcilara madalya ve hediye

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan ilk dörtte yer alan katilimcilara madalya ve hediyeler verildi.

Turnuvanin sponsoru MNG AVM’nin destekleriyle besinci olan Muhammet Kababas, Abdullah Abacioglu, Yusuf Taha Demir ve Muhammet Yarbasi’na da hediye verildi.

Erzurum GSIM EYS Antrenörü Özkan Çaglar, Dart bransini tanitmak, yayginlastirmak ve bransa yönelik bir atmosfer olusturmak gayesiyle MNG AVM’nin katkilariyla 1. Dart Turnuvasini düzenlediklerini söyleyerek turnuvayi geleneksel hale getirmegi arzuladiklarini söyledi.

Genç antrenör turnuvaya katilan tüm katilimcilari kutlarken, desteklerini esirgemeyen Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne ve MNV AVM Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydogan Süer ile yönetimine ve diger sponsorlara tesekkür etti. Bocce ve Dart Il Temsilcisi Vildan Danisik Koç da, çok güzel bir turnuvayi geride biraktiklarini belirterek, “Katilimcilara tesekkür ediyoruz. Turnuvaya katilim bizleri oldukça mutlu etmistir. Basarili bir sekilde görev yapan hakem arkadaslari da kutluyorum. Özverili çalismalari için de EYS antrenörümüz Özkan Çaglar’i tebrik ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile