DKMP Bölge Müdürlügü koordinatörlügünde, Mugla, Aydin ve Izmir Il Sube Müdürlügü, Marmaris ve Dilek Yarimadasi-Büyük Menderes Milli Park Müdürlügü personelinin katildigi yaban keçisi envanteri çalismasinda gerek yaban hayatinin, gerekse türlerin habitatlarinin sürdürülebilir yönetimi için, bu sahalardaki popülasyonlarin büyüklükleri, dagilimlari ile popülasyonlardaki zaman içerisinde meydana gelen degisimler ve habitatlarin tasima kapasitelerinin belirlenmesi gerektigi açiklandi.
Datça Bölgesinde her yil yapilan envanter çalismalarinin bu bölgedeki yaban keçisi popülasyonu hakkinda yeni bilgiler sunarken, sürdürülebilir yaban hayati yönetimine dolayisiyla da koruma-kontrol çalismalarina önemli katkilar sagladigi belirtildi.
Datça'da Yaban Keçisi Envanteri Çalismasi
Doga Koruma ve Milli Parklar Mugla Sube Müdürlügü görev alaninda bulunan Datça Bölgesinde yaban keçisi envatnteri çalisma gerçeklestirildi.



















