DATÜB Genel Baskani Kassanov'dan Yeni Dönem Vurgusu

DATÜB Genel Baskani Kassanov'dan Yeni Dönem Vurgusu

Dünya Ahiska Türkleri Birligi (DATÜB) Genel Baskani Ziyatdin Kassanov, "Türk dünyasi ile dün oldugu gibi bugünde Türkiye’nin, Türk milletinin, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Cumhur ittifakinin yanindadir’’ dedi.

21 devlet baskani ve 13 basbakanin yani sira çok sayida bakan ile aralarinda Türk Devletleri Teskilati, NATO ve Islam Isbirligi Teskilati’nin da oldugu uluslararasi kurulus temsilcileri olmak üzere 81 ülkeden 100’e yakin üst düzey konugun yani sira DATÜB Genel Baskani Kassanov da, Ankara’da Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde gerçeklesen "Cumhurbaskanligi Göreve Baslama Töreni"ne katildi.

Kassanov tören sirasinda Cumhurbaskani Erdogan ile kisa süre görüsecek kendilerini Ahiskali Türklere verilen destekten dolayi tesekkür ederek yeni dönem için tebrik etti. Kassanov imzali bildiride, "Dünya Ahiskali Türkler Birligi Türkiye dahil 9 ülkede bulunan temsilcilikleriyle, dünyanin farkli cografyalarinda yasayan Ahiskali Türkler ile, tüm Türk dünyasi ile dün oldugu gibi bugünde Türkiye’nin, Türk milletinin, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Cumhur ittifakinin yanindadir" denildi.

Kassanov, "Cumhurbaskanimizi yeni dönemde kutluyoruz. Kendisi biz Ahiskali Türkleri hiçbir zaman yalniz birakmadi. Kabinede yer alan tüm bakanlarimizi tebrik ediyoruz. Hep birlikte yeni dönemde omuz omuza çalisacagiz. Cumhurbaskanimizin seçilmesiyle Türkiye kazandi. Hepimiz sevinçliyiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile