Dayanismanin Ve Paylasmanin Huzuru Tepebasi'nda

Dayanismanin Ve Paylasmanin Huzuru Tepebasi'nda

Tepebasi Belediyesi Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde hazirlanan yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastirilmaya devam ediyor.

Tepebasi Belediyesi Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde, her gün titizlik ile hazirlanan yemekler ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastiriliyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli olarak hizmet veren asevinde, profesyonel ekiplerce her gün sicak yemek hazirlaniyor. Hijyen kurallarina uygun sekilde hazirlanan yemekler, vatandaslara, yine belediye ekipleri tarafindan servis ediliyor. Sicak yemek hizmetinden memnuniyet duydugunu belirten vatandaslar da Tepebasi Belediyesine ve duyarli Eskisehir halkina tesekkürlerini iletiyor.

Ögrencilere gida destegi de asevinde hazirlaniyor

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’in talimati ile ilkokul ögrencisi çocuklar için hayata geçirilen beslenme destegi projesi de kisa sürede çok sevildi. Proje ile belediye ekipleri tarafindan asevinde özenle hazirlanan ögünler, yine belediye çalisanlari tarafindan ögrencilere ikram ediliyor. Okul girisinde açilan stantlar ile beslenme destegi çocuklara ulastirilirken, proje velilerden de takdir topluyor.

“Paylasmanin huzurunu hissediyoruz”

Konu hakkinda degerlendirmede bulunan Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da Tepebasi ailesinin birlik ve beraberlik içinde oldugunu belirterek, “Asevimiz tarafindan her gün düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza sicak yemek hazirliyoruz. Hazirlanan yemeklerin servisini yine ekiplerimiz tek tek evlere yaparak teslim ediyor. Sürekli olarak bölgemizde bulunan vatandaslarimizin ihtiyaçlari çerçevesinde periyodik kontrollerimizi de sürdürüyoruz. Öte yandan, deprem felaketinde de asevimiz ile hizlica bölgede yer alarak vatandaslarimiza destek olduk. Ayrica ögrencilerimize de asevimizce hazirlanan gida destegini sunmaktan büyük onur duyuyoruz. Tepebasi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecegiz. Bu süreçte bizlere destek olarak yardimlarini ileten duyarli tüm hemsehrilerime de tesekkür ediyorum. Bereketi paylasmanin verdigi huzuru Tepebasi’nda hissediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile