Dedaş'tan İstihdama Katkı

DEDAŞ Diyarbakır İl Müdürlüğü, Bismil ve Çınar işletmelerinde 64 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Dicle Edaş Diyarbakır İl Müdürlüğü, Bismil ve Çınar ilçe işletme şefliklerinde elektrik arıza bakım ve onarımında görevlendirmek üzere 1 koordinatör mühendis, 2 elektrik teknikeri, 60 elektrik teknisyeni, 1 düz işçi 2 yıl boyunca görev yapacaklar.
DEDAŞ tarafından, Bismil ve Çınar ilçelerinde İşletme açısından yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak üzere iki ilçenin elektrik arıza bakım ve onarım işlerinin hizmet alımı yoluyla yapılan ihaleyi M.S. Elektrik İnşaat Taahüt San. Tic. Ltd. Şti aldı. Firmanın ihaleyi alması ve personelin göreve başlaması nedeniyle Bismil İlçe İşletme Şefliği'nde tören düzenlendi. Törene, Dicle Edaş Diyarbakır İl Müdürü Nihat Nurbaki, Müdür yardımcısı Tekin Türk, Bismil ilçe işletme şefi ve göreve yeni başlayan personel
katıldı.
Nurbaki, yaptığı konuşmada, "Çalıştığınız iş meslek grupları içerisinde en tehlikeli işlerin başında ilk sıralarda yer alıyor. Bundan dolayı sizden 3 şey istiyorum: Birincisi dürüstlük, ikincisi vatandaşla diyaloğunuz insani çerçevede olsun, yani bir müşteri sizin dükkanınıza geldiği zaman nasıl davranacaksanız vatandaşa hizmet verirken aynı çerçevede insani bir yaklaşımla hizmet vereceksiniz, üçüncü ve son olarak da hem iş güvenliği hem de disiplinden ayrılmamanız gerekir" dedi.
Konuşmanın ardından işe yeni başlayan personele Bismil ilçe İşletme Şefliği bahçesinde yemek verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile