Sakarya Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin nefes alabilecekleri dogal aktivitelere her gün bir yenisini ekliyor. Geçen yil Adapazari Karaman Mahallesi’nde bulunan Yasayarak Ögrenme Macera Parki’nda yapilan ve büyük ilgi gören etkinligin bir yenisi daha düzenleniyor. “Kusaklar Farkli Hedefler Ayni” sloganiyla organize edilen kamp, 30-31 Temmuz tarihlerinde yapilacak. Etkinlik kapsaminda çocuklar ve ebeveynleri, doga ile iç içe vakit geçirecek. Kamp boyunca açik hava sinema gösterimi, doga yürüyüsleri, kamp atesi basinda sohbet ve macera parkurlarinda yarislar yapilacak.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi’nca yapilan açiklamada, “Baba-Çocuk ve Dede-Torun kamplarinda kusaklari bir araya getiriyoruz. Bu kamplarimiz sayesinde çocuklar ve ebeveynleri arasindaki arkadas iliskisini arttirip, kusaklari birbirine yakinlastirmayi amaçliyoruz. Sakarya Yasayarak Ögrenme Macera Parki’nda yapilacak olan Dede-Torun kampimizin basvuru tarihi 26-29 Temmuz tarihleridir. Kamp ise 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçeklesecek. Basvuru ve detayli bilgi almak isteyen vatandaslarimiz 0264 221 40 60 numarali telefondan Macera Park’a ulasarak bilgi alabilirler. Tüm hemserilerimiz davetlidir” denildi.
'Dede-Torun Kampi'nin' Ikincisi Düzenleniyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, çocuklari dogayla bulusturmak adina düzenledigi ve büyük ilgi gören ‘Dede-Torun Kampi’nin ikincisini düzenliyor. 30-31 Temmuz tarihlerinde Yasayarak Ögrenme Macera Parki’nda gerçeklestirilecek olan kampin basvurulari 0264 221 40 60 irtibat numarasi üzerinden yapilacak.



















