``dedeli İlköğretim Okulu`nda Su Yok`` İddiasına Yalanlama

``dedeli İlköğretim Okulu`nda Su Yok`` İddiasına Yalanlama

Ağrı`nın Patnos ilçesinde bir ilköğretim okulunda çocukların susuz kaldığı yönündeki iddiayla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, haberin asılsız olduğunu söyledi.

Dün bir televizyon kanalında yayınlanan Dedeli İlköğretim Okulu`nda su olmadığı için çocukların mağdur olduğu yönündeki habere, Patnos Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yalanlama geldi.

Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, haberin asılsız olduğunu belirterek, ``Bu okulumuz 16 derslikli olup yaz ayında teslimatı yapıldı. Teslimatı yapıldıktan sonra okulumuzda su yoktu ama biz bunu yaklaşık bir ay önce İlçe Özel İdaresi`nin çalışmasıyla hallettik. Şimdi birileri ortaya bir laf attı, herkes bu lafı konuşuyor. Bu söylenenler tamamen yalandır`` diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ise, "Dedeli İlköğretim Okulu`nda şu an herhangi bir sorun yok. Okulumuz normal eğitimine devam ediyor. Ne su ne elektrik ne de yakacak sorunu var. Okulumuza bu sene taşındığımız halde herhangi bir sorunu yok`` diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile