Defterdar Mehmet Saygı: 'Gerçekçi yatırımların yapılmasında fayda var'

Defterdar Mehmet Saygı: 'Gerçekçi yatırımların yapılmasında fayda var'

Defterdar Mehmet Saygı, Kütahya’nın önünün gerçekçi ve risk alan yatırımlarla açılacağını belirtti.

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin (KÜGİAD) iade-i ziyaretler sürüyor.

KÜGİAD Başkanı Mithet Delen ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Defterdarlığı’nda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Kütahya defterdarı Mehmet Saygı’yı makamında ziyaret eden KÜGİAD heyeti, daha sonra sırasıyla Çinili Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yağcı, Gelir Müdürü Coşkun Akaoğlu ve 30 Ağustos Vergi Dairesi Müdürü Ferhat Zan’a birer ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Mithat Delen önderliğindeki ziyaretlere Yönetim Kurulu üyeleri Naciye Özkalkan, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu ve Osman Baş katıldı.

Defterdar Mehmet Saygı, yapılan ziyarette Kütahya’nın vergi ödemedeki hassasiyetinin devam ettiğini belirterek, il olarak kendilerine verilen hedefleri aştıklarını kaydetti.

20-30 yıl önce insanların kıtlık yaşadığını ve bu sebepten dolayı stokçu ve harcamayan bir anlayış içinde olduğunu ifade eden Defterdar Mehmet Saygı, yeni neslin eskiye göre yatırım ve girişim konusunda daha avantajlı ve ufkunun geniş olduğunu söyledi.

Saygı, "Kütahya için maceracı değil, gerçekçi yatırımların yapılmasında fayda var. Bu yatırımlar Kütahya açısından büyük önem taşıyor ve siz gençlerin riske girerek başarılı olacağınıza inancımız tamdır”dedi.

Her fırsatta Kütahya’ya faydalı olmaya çalıştıklarını söyleyen KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ise, "Biz KÜGİAD olarak iş hayatında başarıyı yakalamış olan arkadaşlarla çalışıyoruz. Kütahya’da her kesimi bir araya getirmenin önderliğini yapmak istiyoruz. Ekonomik noktada da Kütahya’nın artık kendi mevduatlarını kendisi için kullanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile