Değirmendere Kavşağı'nın Rampa Duvarları Yapılıyor

Değirmendere Kavşağı'nın Rampa Duvarları Yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Değirmendere ışıklarında köprülü kavşak çalışması yapıyor.

Bölgedeki trafiğin rahatlaması için projelendirilen köprülü kavşak, trafik ışıklarının ortadan kalkmasıyla D-130 üzerindeki trafiği transit hale getirirken Değirmendere 'ye giriş çıkışları da güvenli hale getirecek.

Köprülü kavşak sayesinde Değirmendere 'ye giriş-çıkışlar yan yollar ve alt geçişlerle sağlanacak. D-130 'da seyreden araçlar kavşakta durmadan yolarına devam ederek zaman kaybı yaşamayacaklar.Köprünün bugüne kadar 1 numaralı perde ve rampa duvarı ile 3 numaralı perde ve rampa duvarı yapıldı. Yolun 4 numaralı bölümünde ise rampa duvarı kazı çalışması sürüyor. Yan yollar yapıldıktan sonra trafik akışı bu yan yollara verilerek orta refüj ve köprünün göbeğindeki alt geçitte çalışma başlatılacak.

Köprü Erbakan Siteleri 'nin bulunduğu noktadan başlayarak Yalova yönündeki yaya üst geçidine kadar 400 metre uzunlukta yapılacak. Köprülü kavşakla birlikte girişteki ışıklar ortadan kalkacak. Köprülü kavşakla ışıklarda yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kalkacak. Değirmendere 'ye ve terminale girmek isteyen araçlar D-130 'dan saparak bekleme sıkıntısı olmadan yan yollar sayesinde giriş-çıkış yapabilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile