Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Sopayla Saldirdigi Yetmedi, Falçatayi Kafasina Sapladi

Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Sopayla Saldirdigi Yetmedi, Falçatayi Kafasina Sapladi

Esenyurt’ta kagit toplayiciligi yapan yabanci uyruklu 4 sahis, akrabalari oldugu ögrenilen bir gence falçata ve sopalarla saldirdi. Saldirganlar, bir esnafin müdahalesi sonrasinda motosiklete binerek kayiplara karisirken, agir yaralanan genç kanlar içerisinde yere yigildi. Yasanan o saldiri anlar ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasina anbean yansidi.



Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Aksemsettin Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre kagit toplayiciligi yapan yabanci uyruklu dört sahis, husumetli olduklari bir genci sokakta beklemeye basladi.

Marketten alisveris yaptiktan sonra disari çikan genç, akrabalari oldugu ögrenilen sahislarin saldirisiyla karsilasti. Sopalarla saldiran sahislardan biri bunula da yetinmeyip cebinden çikardigi falçayi gencin kafasina birkaç kez sapladi. Dakikalar önce kendisinden alisveris yapan müsterisinin öldüresiye dövüldügünü gören market sahibi ise yerden aldigi sopayla sahislari kovaladi. Kanlar içerisinde yatan genci gören çevredeki vatandaslar ise durumu 112 Acil Saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Market sahibi saglik ekiplerinin gelmesini beklemeden kanlar içerisinde yatan genci yan taraftaki Aile Sagligi Merkezine götürdü. Merkezde yapilan ilk müdahalenin ardindan yarali genç, saglik ekipleri tarafindan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne kaldirilirken, polis ekipleri kayiplara karisan sahislari yakalamak için çalisma baslatti. O korkunç saldiri anlar ise çevrede bulunan güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

“MARKETTEN ÇIKTIKTAN SONRA ÇOCUGA SALDIRDILAR”

Yarali genci saldirganlarin elinden kurtaran market sahibi Mahmut Yilmaz, “Sabah 06.00 siralarinda dükkanimi açtim. Kisa süre sonra saldirganlardan oldugunu düsündügüm bir sahis benden su aldi. Daha sonra dükkanimin karsisinda yaklasik 2 saat kadar beklediler. Ben de bu sirada sahislardan süphelenerek yanlarina gittim. ‘Hayirdir burada ne bekliyorsun diye sordugumda’ bana ‘Ise gidecegim araba bekliyorum’ dedi.

Ben de onlara inanarak isime baktim. Aradan kisa bir süre ise saldiriya ugrayan arkadas markete geldi. Alisveris yaptiktan sonra karsi binanin kapisinda çocugu durdurarak orada saldirdilar” dedi.



“FALÇATAYLA SALDIRDIGINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM”

Saldiriya ugrayan gencin agir sekilde yaralandigini söyleyen Yilmaz, “Benim gördügüm kadariyla iki kisi sopayla çocuga saldirdi. Sonrasinda saldirganlardan birisi sopayi birakarak eline falçata aldi. Çocugun kafasini falçata ile 2-3 yerden kestigini gördüm. Artik bende durum karsisinda dayanamadim ve yerden sopayi alarak sahislara saldirdim. Kaçmaya basladilar. Bende peslerinden giderek birkaç kez sopayla onlara vurdum. O sirada motosikletli birisi bunlari alarak kaçti. Bende yaraliyi saglik ocagina götürdüm. Orada gence ilk müdahale yapildi ama çok kan kaybetmisti. Bilinci yerindeydi, ayakta durabiliyordu hatta konusturdum da ama durumu baya kötüydü. Sonra saglik ekipleri gelerek çocugu hastaneye götürdü” diye konustu.

(Hakan Polat - Erdal Can Içelli - Mert Yildirim-IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile