Delgado : Çok oynamak istiyorum

Delgado : Çok oynamak istiyorum

Beşiktaş'ın 6 aylığına sözleşmesini dondurduğu Delgado , 'Futbol oynamayı çok özledim' dedi.

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Delgado futbol oynamayı çok özlediğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi 2 kez dondurulan ve sezon sonuna kadar takımla antrenmanlara çıkmaya devam eden yıldız oyuncu, bu sezonun sona ermesini ve yeniden forma giymeyi sabırsızlıkla beklediğini belirterek, "Özellikle son zamanlar sıkıcı geçmeye başladı. Her gün sadece antrenmanlara çıkıyor ve hafta sonu maçlarda forma giyemiyorum. Bu durum artık bana rahatsızlık veriyor. Ligin sonları yaklaştıkça mutlu oluyorum. Yeni sezondan itibaren yeniden forma giyeceğim için çok mutluyum. Bu sezonun bitmesini ve yeni sezonda yerinden formamı giymeyi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde ifade etti.

Sabırsızlıkla bekliyorum
Delgado önce dizinden sonra da kasığından geçirdiği sakatlıklar nedeniyle umudunun kırılmadığı ve hep ileriye baktığını söyledi. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesinin yeniden geçerli hale getirilmemesinin kendisini üzdüğünü belirten tecrübeli futbolcu, "Ama kimseye karşı bir kırgınlığım olmadı. İntikam duygusu içinde değilim. Sadece önüme bakıyorum. Tek düşüncem önümüzdeki sezon yeniden futbol oynayabilmek. Gelecek sezon Beşiktaş'ta olmasa bile başka bir takımda futbol oynamak istiyorum. Beşiktaş dışında temasta olduğum bir kulüp yok ama kesin olan tek şey yeniden futbol oynayacağımdır" iddiasında bulundu.

Denizli sakatlardan fedakarlık istedi
Beşiktaş, Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdmana sakat Tabata ile Nihat katılmazken, Nobre, Ernst, Ferrari ve Ramazan takımdan ayrı koştu. Tello ise yürüyüş yaptı. Teknik direktör Mustafa Denizli sakat futbolcularla toplantı yaparak, "Gerekirse fedakarlık yapın. Bu zor dönemde takımı yalnız bırakmayın" dediği öğrenildi.

Yönetim transferde nabız yokluyor
Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı yurt dışında temaslara başladı. Buna göre 2 yabancı yıldız ile birlikte gurbetçilerin de olduğu 3-4 genç oyuncu alınacak. Ekonomik dengeleri bozmak istemeyen yönetim bazı oyuncuların menajerleriyle ön görüşmelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile