Delil klasörleri dehşete düşürdü

Delil klasörleri dehşete düşürdü

Kafes Eylem Planı'nın delil klasörlerinden de Millete Komplo Planı'nın altında imzası olan Dursun Çiçek çıktı. Delil klasörlerinde yer alan bir ihbar mektubunda Çiçek ve Karargah'a kadar sızan cunta ekibiyle ilgili vahim iddialar yer alıyor.

  Eylem planında yer alan Dursun Ç ; iç ; ek imzalı delil klasö ; rleri dehşete dü ; şü ; rdü ; . İşte o dehşet planının ayrıntıları ;
' Size Dursun Ç ; iç ; ek isimli cuntacı şahıs hakkında bilgi vermek istiyorum . ' Millete Komplo Planı ' nın altında ıslak imzası bulunan Kurmay Albay Dursun Ç ; iç ; ek ' le ilgili kan donduran ihbar mektubu bö ; yle başlıyor .

' SİVİLLERE ATEŞ AÇ ; IN TALİMATI VERDİ '
Mektupta , Ç ; iç ; ek ' in 1994-95 yılları arasında Şırnak ' ta Tabur Komutanlığı yaptığı sırada sivillerin ü ; zerine ateş edilmesi emri verdiği iddia ediliyor .

İŞTE O İHBAR MEKTUBU :
' Komutanlığı dö ; neminde emrinde ç ; alışan emekli Deniz Piyade Albay Abdü ; lkadir Sevim ' le birlikte katıldıkları bir operasyon sırasında sivillerin ü ; zerine ateş aç ; ma emri veriyor . Aç ; ılan ateş sonucu bir sivil vatandaş ö ; lü ; yor . Bu olaydan sonra soruşturma aç ; ıldı . Dursun Albay . . . Sevim ' in ü ; zerine attı . Sevim , Ç ; iç ; ek ' i kendisini satmakla suç ; aldı . '

Kafes İddianamesi delil klasö ; rlerine giren mektupta Ç ; iç ; ek ' in bağlantıları hakkında da geniş kapsamlı iddialar var . Kamuoyunun yakından tanığı Levent Ersö ; z ve Cemal Temizö ; z iddia edilen o bağlantılardan sadece ikisi . Mektupta 15 yıldır tanıştıkları anlatılıyor . İhbarcı Dursun Ç ; iç ; ek ve Ergenekon sanığı Levent Gö ; ktaş ' ın da hem sınıf arkadaşı hem de hemşehri olduğunu sö ; ylü ; yor .

' PKK ' LILARA Ç ; Ü ; RÜ ; K RAPORU VERİYOR '

Ç ; iç ; ek hakkında en ağır suç ; lamalar ise PKK hakkında . ' Ben de TSK mensubuyum ' diyen ihbarcı , Dursun Ç ; iç ; ek ' in terö ; r ö ; rgü ; tü ; ü ; yelerine ç ; ü ; rü ; k raporu aldığını iddia ediyor , ö ; rnekler de veriyor .

İHBAR MEKTUBU :


' PKK mensubu olan Deniz Kurmay Kıdemli Albay F . C . Y ve Dursun Ç ; iç ; ek Ergenekon ' un PKK ü ; zerinden yü ; rü ; ttü ; ğü ; faaliyetleri kontrol ediyorlar . Dursun Albay terö ; r ö ; rgü ; tü ; yandaşlarına ç ; ü ; rü ; k raporu alarak askerlik yapmamalrını sağlamıştır . F . Y ' nin oğlu M . Y ' ye 2002 ' de askerliğe elverişli değildir raporu aldırmıştır . M . A ve H . A adlı PKK ' lı kardeşlerde Dursun Albay ' la samimiler . PKK mensubu ü ; ç ; kardeşten M . E ' de ç ; ü ; rü ; k alanlardır . '

' GENELKURMAY DEĞİL CUNTA KORUYOR '

Mektupta ıslak imzalı belgenin kesin olarak Ç ; iç ; ek tarafından hazırlandığı savunuluyor . Dahası Millete Komplo talimatını Karargah ' a kadar uzanan cuntanın verdiği ö ; ne sü ; rü ; lü ; yor . İhbarcı bu noktada Ergenekon sanığı Hurşit Tolon ' un adını veriyor .

İHBAR MEKTUBU :

' Dursun Albay ' a sahip ç ; ıkan Genelkurmay Başkanlığı değil cuntadır . Hurşit Tolon ' un da dahil olduğu cuntacı yaı bilgi destek daire gibi kritik bir noktada bulundurdukları personelle ki Dursun Albay bunların ö ; nde gelen isiö ; lerindendir . Yurt iç ; i ve yutr dışı destek taburlarından gelen bilgilere vakıf olabilmektedirler . Emri veren Genelkurmay değil cuntadır .

İhbar mektubunda anlatılanlar 2003 ' te Hurşit Tolon ' un talimatıyla Ç ; iç ; ek tarafından hazırlanan Andıç ; ' la da ö ; rtü ; şü ; yor . Belge kamuoyuna ' Ç ; iç ; ek ' in akıl hocası Tolon ' şeklinde yansımıştı .

Kaynak : Zaman
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile