Demetello'dan hayranlarına 2. single müjdesi

Demetello'dan hayranlarına 2. single müjdesi

Popüler sosyal medya platformlarında yayınladığı videolar ve farklı sesiyle çok sevilen şarkılara yaptığı coverlar ile adından söz ettiren Demet Telli hayranlarının onu tanıdığı ismiyle Demetelloo, hayranlarının karşısına çok yakında 2. single ile çıkacak.

Bir dönemlerin en gözde şarkılardan Siyah Saçlarına Kurban Olduğum, Bendeki bu çile, Dost bulamadım ve söylediği bir çok Yıldız Tilbe şarkıları ile geniş bir hayran kitlesi kazanan sanatçı ilk single'ı BEKLENTİ ile de büyük beğeni kazanmıştı. Yurt dışından da çok sayıda hayranı olan Demetelloo, albüm çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Demet Telli nam-ı diğer Demetelloo kimdir?
1986 Ankara doğumlu ve Aslen Çankırı Ilgazlı olan sanatçı Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu mezunu. Asıl ismi Demet Telli ama yüz binlerce takipçisi onu Demetelloo ismiyle tanıyor.
Yaklaşık 6 yıldır Instagram kullanan ünlü ismin bu platformda 108 bin takipçisi var. Asıl şöhretini 2 yıl gibi kısa bir zamanda Tiktok'ta yayınladığı videolar ile kazanan Demet Telli'nin bu platformda da 810 bin takipçisi var.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile