Demirci Mehmet Efe Nazilli'de Anildi

Demirci Mehmet Efe Nazilli'de Anildi

Aydin Cephesi Kuva-yi Milliye Komutani Demirci Mehmet Efe, ölümünün 63’üncü yilinda Egriboyun Mezarligi’nda bulunan mezari basinda anildi.



Nazilli Belediyesi tarafindan düzenlenen anma törenine; Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Arastirmaci Yazar Ibrahim Kiraz ve Ethem Oruç, Kuva-yi Milliye Mücahitler Dernegi Nazilli Subesi üyeleri, Demirci Mehmet Efe’nin torunlari katildi.



Demirci Mehmet Efe’nin aile kabristanliginda gerçeklestirilen programda, Yasin-i Serif okunup dua edilmesinin ardindan torunlari ve törene katilan protokol üyeleri tarafindan Demirci Mehmet Efe’nin kabrine çiçek birakildi.

Ibrahim Kiraz ve Ethem Oruç’un Demirci Mehmet Efe’nin hayatina dair yaptigi konusmalarin ardindan torunu Gül Dündar Demirci Mehmet Efe ile ilgili hatiralarini anlatti.

Cumhuriyet Parki’nda yer alan Demirci Mehmet Efe heykeli önünde efeler ile birlikte fotograf çekilen aile, her yil özlemle anilan Efe’yi unutmayan yetkililere tesekkür etti.

Programda konusan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; Kurtulus mücadelesinde ve birçok isyanin bastirilmasinda üstün hizmet göstermis, madalya ve övgülere layik görülmüs bir kahraman olan Demirci Mehmet Efe’yi saygi ve gururla andiklarini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile